"Marko Dević"
"Marko Dević"

Marko Dević raspalio maštu Grobara: Navijam za Partizan, voleo bih da dođem

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.07.14. | 21:17

Posle provere sa Rubinom Nikolić hvali štopere, a kritikuje napadače

Marko DevićIako je zagazio u četvrtu deceniju života, još u nogama Marka Devića (30) ima snage za ozbiljan fudbal. Reprezentativac Ukrajine, koji je zbog nemira u toj državi zimus napustio Metalist iz Harkova, sad je član Rubina, a ističe da bi – kad završi obaveze u Rusiji – rado prihvatio poziv da obuče dres Partizana.

Dević je tu želju preneo izveštačima beogradskih medija sa priprema kluba iz Humske 1, posle prijateljskog meča u kome je ekipa iz Kazanja odigrala 0:0 sa sastavom Marka Nikolića.
Rubin je slabiji od Metalista, ali Partizan sa Lazovićem po kvalitetu ne zaostaje za prošlogodišnjim timom, rivalom i prošle godine u Austriji. Navijam za Partizan i želim mu da se plasira u Ligu šampiona. Voleo bih da jednog dana dođem u Humsku, ako se poklopi“, istakao je Dević, a prenosi Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Takva mogućnost u ovom prelaznom roku ne postoji, pogotovu što crno-beli za devet dana počinju kvalifikacije za Ligu šampiona, a trener Nikolić je uglavnom zadovoljan učinkom ekipe, mada je i ons vestan činjenice da je meč sa Rubinom bio drugi na kome njegova ekipa nije postigla gol.
Odlična provera protiv kvalitetnog rivala, u najmanju ruku kao utakmica Lige Evrope. Pohvale za štoperski tandem Trajković – Stanković, jedina zamerka na stari problem, mirnoću u završnici“, rekao je Nikolić posle meča sa Rubinom za Žurnal.

(FOTO: Action images)
 


tagovi

SuperligaSrbijaRusijaRubin KazanjPremijer ligaFK PartizanMarko Dević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara