Martinez o Zvezdi i Kevinu Džounsu

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.02.18. | 18:02

"Crveno-beli igraju dobro u kontranapadu", kaže trener Baskonije

Baskonija ima tri poraza na poslednjih pet mečeva, dva na poslednja tri. U međuvremenu je otišao i Kevin Džouns tako da se ne može reći da u idealnom momentu Baski čekaju Crvenu zvezdu u petak od 20.30 časova.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Izabrane vesti

Trener Baskonije Pedro Martinez govorio je o narednom okršaju u Evroligi i istakao da neće tražiti dovođenje zamene za Kevina Džounsa.
"Tim mora da pronađe odgovor, imamo dovoljno opcija da pokušamo da budemo kompetitivni. Ako smo odlučili da ne računamo na Kevina Džounsa, onda ćemo probati da dođemo do dobrih rezultata bez njega", rekao je Pedro Martinez.

Potom je analizirao i igru Crvene zvezde.

Posebno je istakao skok u napadu ekipe Dušana Alimpijevića.
"Važna je stvar da pronađemo odgovor na sve poteškoće koje će nam nametnuti protivnik. Srećan sam sa igračima koje imam, ništa mi ne nedostaje i potrudiću se da izvućem maksimum od momaka koji su tu. Zvezda ima mlade irače koji igraju sa dosta energije i jedan je od najboljih timova u Evroligi kada su ofanzivni skokovi u pitanju. Trče dobro kontranapade i dobro šutiraju za tri poena", kazao je Martinez.

Inače, Zvezda će na ovom meču moći da računa na Džejmsa Feldina koji se vraća posle povrede, dok je Pero Antić van tima.

(FOTO: Action images)


tagovi

BaskonijaPedro Martinez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara