""
""

Miču - Liverpul i Arsenal su hteli da ga plate 40.000.000 evra, a sada ide u špansku Četvrtu ligu?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.10.15. | 09:24

Španski mediji naveliko pišu da bi nekadašnje otkrovenje Premijer lige moglo u Langreo

Sećate li se Mičua - momka koji je posle solidne sezone u Rajo Valjekanu za svega 2.000.000 evra stigao u Svonsi jula 2012. godine, a kasnije postao pravo otkrovenje Premijer lige i apsolutni hit na Ostvu? Sećate li se kolika se samo prašina podigla zbog golgetera koji je bušio protivničke mreže nehotice i u svojoj debitantskoj sezoni postigao 22 pogotka? Arsenal i Liverpul su bili toliko „zagriženi“ da u svoje redove dovedu nekada potpunog anonimusa, a u to vreme tempiranu bombu engleskog fudbala, da su bili spremni da plate i 40.000.000 evra! Svonsi je tada uspeo da se odbrani od silnih ataka, ali sada verovatno proklinje sudbinu...

Izabrane vesti

Međutim, kao i mnogi napadači u Premijer ligi i Miču je doživeo najgoru sudbinu i dobio nepopularnu titulu "Hita jedne sezone". Nikada više nije viđen ni delić napadačkog arsenala koji je u sezoni 2012/13 posedovao tada jedan od najboljih napadača Starog kontinenta, a kada je uprava Svonsija konačno uspela da se reši Španca i pošalje ga na pozajmicu u Napoli, nikada više nije želela da ga vrati u svoje redove. 

Ugledni španski list AS piše da Miču mesecima unazad trenira sa španski četvrtoligašem Langreom, iako i dalje ima važeću ugovor sa Svonsijem. U klubu koji se udobno smestio na peto mesto Četvrte lige menadžer je Mičuov brat Ernan Perez, a prema poslednjim najavama 29-godišnji centarfor bi uskoro mogao i da zaduži opremu Langrea!

Za sada jedinu prepreku predstavlja Svonsi, koji ne želi da se Mičua odrekne bez obeštećenja, već ipak traži određenu sumu novca za njega. Naravno, Langreo ne bi bila i konačna destinacija španskog centarfora, već samo privremena stanica u kojoj bi pokušao da povrati samopouzdanje i oporavi se u potpunosti posle povrede skočnog zgloba. 

Ipak, kakvu je sudbinu doživeo momak koji je nekada zasenio mnoge velike napadače svojim golgeterskim umećem...

MOZZART pratite i na Vajberu!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMićuLiverpulLangreoEvropaEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara