""
""

Milić i Vujaklija zadužili opremu Crvene zvezde! (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.01.17. | 11:13

Počele pripreme crveno-belih

Krenula je i Crvena zvezda. Sat vremena posle večitog rivala, obavljena je i prozivka srpskog šampiona na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić.

Izabrane vesti

Na prvom treningu crveno-belih u 2017. godini su se pojavila 33 fudbalera uz neka oporavdana odsustva. U odnosu na prvi deo sezone među crveno-belima nisu Ugo Vijeira, koji je prešao u japansku Jokohamu, i Danijel Avramovski (Olimpija Ljubljana), a novajlije su Nemanja Milić (Spartak Subotica), Srđan Vujaklija (Borac Čačak) i Milan Senić (Bajer Leverkuzen), dok je sa pozajmice iz Napretka vraćen Vladimir Jovović.

Iako Milić i Vujaklija još nisu zvanično potvrđeni kao pojačanja, oni su već počeli sa treninzima u Zvezdi tako da se uskoro može očekivati i njihova zvanična promocija. Na prozivci nisu bili Gelor Kanga i Džon Ruiz zbog reprezentativnih obaveza, kao i Tomas Fibel, David Babunski, Adam Mičel i Mičel Donald, zbog loših vremenskih uslova i kašnjenja avionskih letova.

Fudbaleri Crvene zvezde od 11. do 23. januara boraviće u slovenačkom Kopru, a od 27. januara putuju na kiparski Pafos, gde će biti do 13. februara.

(foto: starsport)


tagovi

FK Crvena zvezdaNemanja MilićSrbijaSrđan VujaklijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara