""
""

Milosavljević pocepao Armani

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.01.16. | 22:13

U gostujućem timu nije bilo previše raspoloženih za igru. Milan Mačvan zabeležio je 13 poena i pet skokova, Džamal Meklin postigao je 18, a Čarls Dženkins tri poena

Berlinska Alba ponovo je zaigrala onako kako od nje očekuje Saša Obradović. Ekipa iz nemačke prestonice pregazila je na svom terenu milanski Armani sa 83:67 u utakmici prvog kola J grupe Last 32 faze Evrokupa.

Izabrane vesti

Kao i tokom cele sezone, najbolji u nemačkoj ekipi bio je nekadašnji kapiten Partizana Dragan Milosavljević. Na terenu je proveo 36 minuta i za to vreme ubacio 23 poena, uz šest asistencija i tri skoka.

Još jednu dobru partiju pružio je i bivši centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović koji je ubacio 16 poena, a jedan manje dodao je Vil Čeri.

U gostujućem timu nije bilo previše raspoloženih za igru. Milan Mačvan zabeležio je 13 poena i pet skokova, Džamal Meklin postigao je 18, a Čarls Dženkins tri poena. 

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

Saša ObradovićNemackaMilan MačvanItalijaEvropaEvroligaEvrokupElmedin KikanovićDragan MilosavljevićČarls DženkinsArmani MilanoAlba Berlin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara