"Mitrović"
"Mitrović"

Mitrović: Još 204 gola i stižem Širera!

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.10.15. | 16:52

„Kada sam postigao gol imao sam u sebi toliko agresije, strasti, adrenalina da sam mogao da trčim oko terena 10 puta i preskočim stadion“, rekao je napadač reprezentacije Srbije

MitrovićUvek je bio ambiciozan i pun smopouzdanja, a to ga je i dovelo na mesto gde je. Napadač Njukasla Aleksandar Mitrović smatra da nema razloga da ne očekuje da će stići rekord Alana Širera od 206 pogodaka u dresu Svraka.
Ponos je biti napadač ovde. Nadam se da ću proslaviti još mnogo golova ovde. Nedostaje mi još 204 gola da stignem Širera. Imam vremena. Širer je ovde igrao od 26. do 36. Godine. Zašto da ga ne stignem? Uvek se ugledam na te legende. Širer je ovde broj jedan. Svi ga vole. Napravio je velike stvari za klub i tako želim i ja da igram. Voleo bih da ga upoznam, on mi je idol. Možda jednoga dana postanem legenda. Ovo je samo početak.“, rekao je Mitrović za engleski Dejli mejl.

Njukasl u nedelju od 13 sati očekuje velik iderbi protiv Sanderlenda na strani. Mitrović je, kao bivši fudbaler Partizana, uporedio taj derbi sa srpskim Večitim derbijem.
Ako govorimo o opasnim utakmicama, to je stvarno opasna utakmica! Zašto? U Srbiji, postoji veliko rivalstvo između navijača. Van terena, pre i posle utakmice, postoji realan problem tuče navijača. Veoma je opasno. Igrao sam dva derbija i imam jako dobro iskustvo. Igrao sam tada za crno-bele protiv crveno-belih, kao i sada. To je slučajnost, ali i dobar znak“, rekao je Mitrović.

Izabrane vesti

Proslava gola

Mitrović je objasnio zbog čega je proslavio gol protiv Noriča tako što se pravio da puca iz pištolja u publiku.
Kada sam postigao gol imao sam u sebi toliko agresije, strasti, adrenalina da sam mogao da trčim oko terena 10 puta i preskočim stadion. Morao sam da uradim nešto čime ću da izbacim sve iz sebe. Bilo je jako emotivno“, rekao je napadač srpske reprezentacije.

Onda je istakao da želi da očekuje pobedu protiv Sanderlenda.
Rekao sam da idemo na Stadion svetlosti da pokušamo da igramo fudbal, da ostanemo mirni i da odradimo sve kako treba. Imamo dobar tim, verujemo u sebe i znamo da možemo da pobedimo. Naravno, respektujemo Sanderlend. Uložiću svu moju agresiju da pomognem saigračima. Želi mda postignem golove, da trčim za svoj tim. To je najbolji način da iskoristiš strast, agresiju i sve što osećaš“, zaključio je Mitrović.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

SanderlendPremijer ligaEvropaEngleskaAleksandar MitrovićAlan Širer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara