Mladi i neiskusni

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.06.18. | 10:25

Jivaskila ima zicer kod kuće, ali...

Idemo dalje!

Posle Belorusije, Kenije i Letonije idemo u Finsku. Tamo se u okviru 11. kola Ikonena (druga liga) sastaju Jivaskila i Klubi 04 (17.30).

Izabrane vesti

Oba tima su loše ušla u novu sezonu i razdvajaju ih samo dva boda, s tim što je Klubi u daleko većem kanalu, vezao je pet poraza i zakucan je za dno tabele. Ipak, izgleda da je jedan od uzroka loše forme - psihologija.
"Klubi ima mlade i neiskusne fudbalere, pa je realno najslabiji u ligi, ali ne sviđa mi se igra Jivaskile, previše je defanzivna. Nisam uveren u jedinicu. Jivaskila je u utorak dobila moj KPV, oba gola dali su sa penala, od kojih je jedan smešno dosuđen", poručio je za TIP Novosti srpski levi bek Miloš Josimov.

Dakle, kec je najrealnija, ne i najsigurnija opcija.

Ako nemate hrabrosti da zategnete na domaćina, probajte sa golovima. Ni Jivaskili ni Klubiju odbrane nisu jača strana (prosečno blizu dva puta vade loptu iz mreže), na tri poslednja gostovanja Klubija prolazio je tip 3+, dok je Jivaskila na četiri od prethodnih pet utakmica kod kuće primila dva ili više golova, sveukupno na sedam od prethodnih devet. Klubi je u maju ove godine slavio na svom terenu protiv Jivaskile sa 2:1. Miriše na novi vatromet...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 17:30 5727 FIN 2 JJK - Klubi 04 ug 3-5 1,72
Ukupna kvota1,72

FINSKA 2 - 11. KOLO: 

Petak

Subota

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Star Sport


tagovi

Finska 2FinskaMiloš Josimov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara