"Zadovoljni navijači Bešiktaša"
"Zadovoljni navijači Bešiktaša"

Može Bešiktaš i bez ljutog Manuela Fernandesa – Elazig ispraćen sa četiri komada

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.12.13. | 20:08

Desetkovan tim istanbulskih Crnih orlova prekinuo post i pobedom od 4:1 makar privremeno pretekao Galatasaraj na trećem mestu na tabeli

Zadovoljni navijači BešiktašaIdealan protivnik u vrlo nezgodnom trenutku. Bez suspendovanih Ramona Motoa i Uga Almeide, te povređenih Gokhana Torea, Atiba Hačinsona, Kerima Fraja, Oguzana Ozjakupa i Pedra Franka i pre svega ljutog asa Manuela Fernandesa, duel sa fenjerašima iz Elaziga Bešiktašu je došao kao kec na 11. Rutinskih 4:1 za mir u kući makar do sledeće nedelje.

Trener Slaven Bilić je, naime, bio primoran da cedi suvu drenovinu i na teren izvede kombinovan sastav lišen pomoći prve violine Fernadesa, koji je izrazio želju da napusti istanbulske Crne Orlove.

Izabrane vesti

Međutim, oni koji su dobili priliku da se pokažu oberučke su he prihvatili i barem privremeno vratili osmeh na lica zabrinutih navijača.

Tu se pre svega misli na iskusnog Slovaka Filipa Hološkog, koji se prvi put ove sezone našao u startnih 11 i sa dva gola povukao Bešiktaš do ubedljive pobede.

Pogađali su i Tomaš Sivok i Olkah Šahan, pa je domaći tim bez većih problema stigao do prve pobede u poslednja četiri kola i barem do sutra se probio na treće mesto na tabeli, ispred velikih rivala iz Galatasaraja.

SUPER LIG – 16. kolo:

Bešiktaš – Elazig 4:1 (1:1)
/Sivok 22, Hološko 46, 81, Šahan 70 – Jilmaz 29/

Nedelja:
12.30: Eskišehir – Gacijantep
12.30: Kajzeri – Konja
15.00: Karabuk – Fenerbahče
15.00: Antalija – Genčlerbirligi
19.00: Galatasaraj - Trabzon

Ponedeljak:
19.00: Bursa – Erčijespor
19.00: Ahisar – Sivas

Petak:

Rize - Kasimpaša 0:0

(FOTO: Action Images)


tagovi

BesiktasEvropaFilip HološkoManuel FernandešSuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara