"Mozzart fantazzi fudbal"
"Mozzart fantazzi fudbal"

Mozzart Fantazzi liga 2013/14

Vreme čitanja: 2min | sub. 31.08.13. | 11:45

Misliš da možeš bolje nego Bekvalac, Rašović, Stojanović, Dodić, Nikolić ili Milinković? Napravi svoj tim i pokaži to na terenu!

Mozzart fantazzi fudbal

Od sada svako novo kolo domaćeg prvenstva postaje mnogo interesantnije, jer počinje MOZZART FANTAZZI liga za sezonu 2013/14. Pratite realne utakmice i sastavite svoj tim izborom najkvalitetnijih fudbalera, izaberite pravu taktiku i kapitena. Preuzmite odgovornost i stavite se u ulogu trenera koji mora da rizikuje. Samo jedan MOZZART FANTAZZI menadžer može biti najbolji. Ti možda nisi najbolji menadžer u Srbiji, ali si sigurno jedan od boljih. Pokaži to! MOZZART FANTAZZI FUDBAL se vraća u tvoj život!   

Izabrane vesti

Sastavite svoj MOZZART FANTAZZI tim i izaberite fudbalere koji mogu da donesu dosta bodova. Vodite računa o pravilu da napadač s klupe može da menja samo napadača, dok igrač sredine terena menja samo fudbalera koji nastupa na istoj poziciji. Možda mislite da je vaša taktika najbolja, ali svako može da pogreši u proceni i doživi debakl. Zato pažljivo birajte već isprobane formacije i vršite prave izmene pred početak novog kola.

Svaki superligaški fudbaler vredi određeni broj kredita, pa vam savetujemo da kupite samo najbolje! Procenite trenutno stanje na tabeli, analizirajte karakteristike i učinak igrača i sastavite idealan tim koji će se suprotstaviti ostalim takmičarima u ligi.

Ako se do sada niste susreli sa MOZZART FANTAZZI fudbalom, besplatno se registrujte i izaberite naziv svog novog tima. Igrači koji su se takmičili i prošle sezone mogu pristupiti svom timu sa već napravljenim korisničkim imenom. Svoje fudbalere možete pratiti u realnom vremenu uz MOZZART MEČ CENTAR.  Naši izveštači će detaljno objasniti svaki gol, svaku asistenciju, svaku javnu opomenu, svaki incident na tribini...  Budite obavešteni o svim dešavanjima na superligaškim terenima u realnom vremenu.

Za sve primedbe ili kritike u vezi s MOZZART FANTAZZI fudbalom obratite nam se na i-mejl online@mozzartbet.com ili putem naše Fejsbuk stranice.

MOZZART FANTAZZI FUDBALU pristupite putem ovog linka http://fantazzi.mozzartsport.com

Glavne nagrade sezone: Glavne nagrade kola:

1. Skuter

2. Smart TV

3. Konzola za igru

1. Tablet

2. PC Igra

3. Gejmped

 

NAPOMENA: Jedini validni statistički podaci su oni koje možete pronaći u MOZZART MEČ CENTRU. Oni su dostupni svima u svakom trenutku, a drugi izvori informacija o statističkim podacima sa utakmica domaće lige nisu relevantni.


tagovi

FANTAZZI FUDBALMOZZART FANTAZZISrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara