"Ščensni"
"Ščensni"

Nastavlja se crni niz... Roma već precrtala Ščensnog! Brazilac stiže na gol Vučice, alternativa nada Barselone

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.16. | 12:23

Od odlaska Frančeska Antonjolija 2003. godine mrežu Vučice su čuvali Lupateli, Pelicoli, Kurči, Doni, Žulio Seržo, Lobonc, Stekelenburg, a pre Ščensnog, na golu je stajao iskusni Morgan de Sanktis, koji je još uvek pod ugovorom sa Rimljanima

Ščensni

Višegodišnja potraga Rome, može se slobodno reći i decenijska, za pravo rešenje među stativama se nastavlja. Uprava i stručni štab Vučice odlučili su da ne ponude ugovor Vojčehu Ščensnom, pa će se uprkos nekim odličnim partijama, Poljak na leto vratiti sa pozajmice u Arsenal.

Izabrane vesti

U rimu navodno nisu zadovoljni sa njegovim izdanjima i činjenicom da nije pokazao kontinuitet forme, pa sportski direktor Valter Sabatini uveliko radi na rešenjima. Zapravo, već je praktično izvesno da će gol Rome u narednoj sezoni čuvati sadašnji golman brazilskog Internasionala Alison Beker, sa kojim je sve dogovoreno oko dolaska na Olimpioko u letnjem prelaznom roku.

Sabatini uporedo radi i na dovđenju rešenja za budućnost, pošto je na radaru Rome velika nada Barselone Nikolas Kampucano, rođen 29. januara 1998. godine. Rimljani su prema pisanju Kalčo Merkata još zimus pokušali da "prevare" Barsu i potpišu mladog čuvara mreže, ali je njegov ugovor navodno još uvek otvoren i ovih dana će doći do sastanka sa njegovim menadžerom u Trigoriji, kako bi Kampucano stigao na leto u Večni grad.

Od odlaska Frančeska Antonjolija 2003. godine mrežu Vučice su čuvali Lupateli, Pelicoli, Kurči, Doni, Žulio Seržo, Lobonc, Stekelenburg, a pre Ščensnog, na golu je stajao iskusni Morgan de Sanktis, koji je još uvek pod ugovorom sa Rimljanima.

Niz se nastavlja, pa ostaje da se vidi da li će se uskoro naći do nekog trajnog rešenja, što je preduslov za stvaranje konstantnih rezultata i osvajanje trofeja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vojćeh ŠčensniSerija ARomaItalijaEvropaAlison

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara