""
""

Od Aberdina ni bodovi, ni trener!

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.11.17. | 10:05

Strateg Donsa tiha patnja Rendžersa, koji već mesec dana tragaju za novim kormilarom

Nekada je vodio bitke za titulu, a sada za vicešampionsku poziciju. Škotski Premijeršip godinama ne liči na sebe, pošto je Rendžers, druga polovina Old firma i najtrofejniji klub u zemlji sa 54 nacionalna pehara, u fazi stabilizacije posle bitisanja u nižim rangovima. Slavni klub s Ajbroksa snosio je posledice ogromnog poreskog duga, počeo od najnižeg ranga i posle četiri godine se vratio u najjače društvo. Seltik je sada miljama daleko, a Rendžersov nivo je Aberdin.

Izabrane vesti

Ovi timovi sastaju se dva puta u prvenstvu u samo pet dana, pošto će najzad odigrati zaostali meč 10. kola. Situacija u obema ekipama nije idelna. Niko ne briljira, a može se reći da su u lošijoj poziciji Policajci, i to ne samo zbog situacije na tabeli. Popularni Donsi imaju šest bodova više, ali i trenera. I to onog koga žele Rendžersi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2403 ŠKO 1 Rangers - Aberdeen kmb X2&gg 2,75

Sastav sa Ajbroksa već ravno mesec dana na klupi ima privremno rešenje, posle šut karte nepoznatom portugalskom strategu Pedru Kaišinju, s kojim su dobili jedan od najvećih šamara ispadanjem od strane luksemburškog predstavnika u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Grejem Murti je do sada ostvario dve pobede i dva poraza, ali je Derek Mekinis i dalje tiha patnja čelnih ljudi Rendžersa. Nekadašnji vezista Policajaca zasad ne želi da se vrati kući, već hoće da sa Aberdinom proba da dođe do titule.

E upravo zato su gosti blagi favorit u Glazgovu. Naravno, i zato što je Rendžers ove sezone osvojio samo osam bodova kod kuće, a dvostruko više u gostima, dok Donsi još nemaju poraz u gostima.

ŠKOTSKA 1 - ZAOSTALI MEČ 10. KOLA

Sreda
20.45: (2,00) Rendžers (3,35) Aberdin (3,50)
20.45: (9,50) Madervel (5,70) Seltik (1,25)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

AberdinEvropaRendžersŠkotskaŠkotska Premijer ligasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara