""
""

Đorđević: Neko od čelnika me ne želi na terenu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.11.14. | 10:32

„Imao sam sastanak s trenerom Lalatovićem, rekao mi je da neko ’odozgo’ ne želi da me vidi na terenu", poručio bek koji još nije debitovao za Crvenu zvezdu u zvaničnim mečevima

Bio je jedan od najbolje ocenjenih bekova Superlige, verovao da je jula ove godine potpisom za Crvenu zvezdu ostvario dečački san, ali Predrag Đorđević trenutno na Marakani preživljava košmar. Ni povreda standardnog desnog beka Marka Petkovića nije uticala na njegov status kod šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

Nekadašnji defanzivac ivanjičkog Javora nije zabeležio debi za prvi tim Crvene zvezde, a u razgovoru za Sportski žurnal istakao je da neko od čelnika kluba ne želi da ga vidi na terenu.
Nedavno sam tražio zvaničan razgovor sa trenerom Nenadom Lalatovićem. Rekao mi je da zaslužujem da budem u kombinaciji za tim, ali da neko odozgo u klubu ne da da ja igram. Bio sam šokiran i razočaran kada sam to čuo“, poručio je Predrag Đorđević.

Izabrane vesti

Dodaje da nije tražio objašnjenje kod čelnika kluba.
„Nisam pričao ni sa kim iz rukovodstva, nije moje da kucam na njihova vrata. Znam samo da mi je letos rečeno da ću biti ravnopravan konkurent za mesto u ekipi. Rečeno mi je da ću igrati u slučaju da Petković napravi transfer u inostranstvo ili se ne daj bože povredi. Kada sam letos dobio poziv Zvezdana Terzića nije se postavljalo pitanje. Izigrao sam pojedine superligaše, bilo je ponuda iz Mađarske, Rumunije i Austrije...“

Zanimljivo Đorđević nije bio u konkurenciji ni za prijateljski meč protiv Udinezea.
„Uigravan sam da počnem utakmicu, a onda mi je trener saopštio da ću biti na klupi. Osetio sam neverovatan stres i mučninu, povraćao. Nisam bio spreman posle novog šoka.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaNenad LalatovićPredrag ĐorđevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara