"Gelor Kanga"
"Gelor Kanga"

Otkriven Kangin “greh“

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.05.17. | 09:27

Đurovski beskompromisan

Gelor KangaRad, red i disciplina. Stari postulat kojeg se čvrsto pridržava i Boško Đurovski. Nema rezultata bez napornog rada. A da bi se stekla radna navika pravila moraju da se poštuju što je na sopstvenoj koži osetio Gelor Kanga, koji je bio suspendovan za utakmicu sa Radničkim u 37. kolu Superlige.

Šef struke je rekao da je Kanga kažnjen zbog toga što je prekršio klupsku disciplinu, a prema saznanjima Sportskog žurnala sve što je vezista iz Gabona uradio bilo je kašnjenje na obavezan sastank uoči duela sa Nišlijama. Informer navodi da se Kanga u subotu uveče - dan pre utakmice sa Radničkim - nije na vreme pojavio u karantinu u kome je morao da bude od 18.30.

Izabrane vesti

Naizgled bezazleno, ali na sitnim se stvarima uče lekcije. Na sitnim detaljima, uostalom, nešto opuštenija atmosfera polako prerasta u problem.

Prema navodima Žurnala, Kanga se dan posle utakmice pojavio na stadionu, ali samo na masaži pošto se odmah požalio doktoru na zdravstvene probleme. Veruje se da je Zvezdin plejmejker time želeo da izrazi protest zbog kazne.

Bilo kako, problem je izglađen, pa će Kanga danas trenirati sa crveno-belom ekipom, a biće i u konkurenciji za finale Kupa sa Partizanom.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaGelor KangaPanduriSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara