"Fudbaleri Donkastera slave plasman u Čempionšip"
"Fudbaleri Donkastera slave plasman u Čempionšip"

OVO JE ZA INFARKT: Višnjice su trule, ali šta uradi Donkaster?

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.04.13. | 18:54

Pročitajte kako je Englez Kris Mari ostao bez 110.000 funti zbog gola u šestom minutu nadokande vremena

 

Fudbaleri Donkastera slave plasman u Čempionšip

Izabrane vesti

Koliko je surov lepa igra, toliko je i surova. To je na svojoj koži najbolje osetio izvesni Kris Mari, samo nekoliko sekundi delilo ga je do 110.565 funti, ali je bez spektakularnog dobitka ostao na okrutan način, golom u šestom minutu nadokande vremena.

Već smo pisali kako Mariju nedostaje samo da Bornmaut završi kao pobednik Lige 1, da kompletira senzacionalni tiket, uplaćen pre početka sezone u kladionici Vilijem Hil. Na njemu je prognozirao pobednike prvenstava u pet engleskih liga i pošto su mu do ponedeljka prošli tipovi na Mančester junajted (Premijer liga), Kardif (Čempionšip), Džilingem (Liga 2) i Mensfild (Konferencija), dotični je čekao „samo da Bornmaut osvoji Ligu 1“.

Pre sedam dana popularne Višnjice su osigurale plasman u viši rang, stekle su bod više od Donkastera, ali su danas osvojile samo bod na gostovanju Trenmeru (0:0). Taj meč se uveliko završio u trenucima kad je Donkaster (i njemu bio dovoljan remi za napredak) završavao susret na gostovanju Brentfordu. A onda je Džejms Kopinger u šestom minutu nadoknade pogurao Donkaster na prvo mesto, Bornmaut će odmah za njima u Čempionšip, ali će Kris Mari imati tačno 110.565 razloga da na nekom od fudbalera ova dva kluba iskali bes. Kad se isplače...

(FOTO: Action images)


tagovi

DonkasterDonkaster RoversEngleskaEvropafudbalkakav tiketmeđunarodni fudbalsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara