""
""

Partizan krade Vojvodini najboljeg levog beka Superlige (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.13. | 09:38

Šampion Srbije želi defanzivca Donjeg Srema, Miloša Josimova koji ima sjajnu sezonu iza sebe

Pozicija levog beka se nameće kao jedan od prioriteta Partizana u narednom prelaznom roku, a izgleda da u taboru šampiona već rade na rešavanju tog problema. Ugovor je istakao standardnom prvotimcu Aleksandru Lazevskom, za koga se interesuje Nica koja u njemu vidi zamenu za Nemanju Pejčinovića, a u Humskoj su izgleda već pronašli adekvatno rešenje.

Izabrane vesti

Prema informacijama do kojih je došao Sportski žurnal, Partizan je ozbiljno zainteresovan za levog spoljnjeg Donjeg Srema, Miloša Josimova. Reč je o momku koji je bio jedno od otkrića prošle sezone u Superligi, a na MOZZART listi Top 25 najboljih igrača je zauzeo visoko 16. mesto što ga je promovisalo u najboljeg levog beka sezone. Izabran je i u idealan tim Superlige, što dovoljno govori o njegovim partijama u minuloj sezoni.

Za Josimova se prvo zainteresovala Vojvodina koja je spremila i nezvaničnu ponudu, ali nema sumnje da bi zov Partizana bio daleko zanimljiviji za 28-godišnjeg defanzivca. Navodno bi „čovek za vezu“ trebalo da bude prvi čovek Donjeg Srema, Milenko Đurđević, koji je i član skupštine Partizana.  

U prošloj sezoni, Josimov je odigrao 27 mečeva kao staretr u redovima superligaša iz Pećinaca, a postigao je i dva gola i upisao nekoliko asistencija.

(FOTO: Star sport)


tagovi

donji sremMiloš JosimovFK PartizanSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara