"Kelnovi navijači"
"Kelnovi navijači"

Potvrda iz Kelna - 4.000 navijača stiže u Beograd

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.17. | 16:03

Budite fini, savetuje klub

Kelnovi navijačiBilo je sigurno čuvenijih navijačkih grupa, bilo ih je verovatno i glasnijih, ali brojnije od Kelnove nije bilo još od kraja 80-ih godina prošlog veka, kada su pristalice Panatinaikosa ispunile celu južnu tribinu. Protivnik Crvene zvezde u sutrašnjoj utakmici šestog kola Lige Evrope neće imati baš toliki domet, ali svakako će se čuti na "Marakani". Keln je i zvanično potvrdio: u Beograd stiže njih oko 4.000!

Nemački klub je zato na svojoj internet adresi objavio uputstvo za sve srećnike koji su se dokopali ulaznica. Uz napomenu da će samo oni i moći da priđu stadionu.

Izabrane vesti

Svima im se preporučuje da se okupe na parkingu kod Sava centra, jer će ih odatle policija pratiti do stadiona. Ako ne autobusima odatle, klub navijačima savetuje taksi.

MOZZART KVOTE
(2,10) Crvena zvezda (3,30) Keln (3,70)

Podseća se da na tribine mogu da unesu tačno tri megafona, bubnjeve i zastave bez barjaka. Ne sme biti nikakvih političkih parola, pirotehnike, novčića, boca, video-kamera, rančeva, upaljača.

Posle utakmice, navijači će na tribinama provesti još barem 90 minuta, možda i više, u zavisnosti od bezbednosne situacije. Navijačima se naravno ne preporučuje da po Beogradu, posebno ne oko stadiona “Rajko Mitić”, šetaju sa navijačkim obeležjima.

I za kraj, vrlo važno: jedan evra vredi oko 120 dinara.

(FOTO: Action Images)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara