"Timoti Kolodžejčak"
"Timoti Kolodžejčak"

Prelazni rok još nije gotov - osam minuta u Bundesligi pa transfer od 5.000.000

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.09.17. | 16:21

Timoti Kolodžejčak ide iz Menhengladbaha

Timoti KolodžejčakNikakve povrede, nikakve suspenzije, ali i samo osam bundesligaških minuta u dresu Borusije iz Menhengladbaha. Prilično razočaravajuć učinak za igrača koji je zimus plaćen 7.500.000 evra.  Ipak, razočaranje je dobrim delom splasnulo pošto će Borusija uspeti da povrati veći deo novca utrošenog na Timotija Kolodžejdžaka.

Ždrepci su zvanično objavili: 25-godišnji defanzivac otputovao je u Monterej kako bi prošao lekarske preglede uoči potpisivanja ugovora sa UANL Tigresom. U Meksiku se, inače, prelazni rok završava u utorak.

Izabrane vesti

Kolodžejdžaka je u finišu evropskog prelaznog roka pokušala da dovede i Nica, ali kako se posao izjalovio Francuzu nije ostalo mnogo da bira. Kako u Tigresu već igra njegov zemlja Andre-Pjer Žinjak, nije bilo teško odlučiti se.

Trenutno se sa sigurnošću se ne zna ni da li je u pitanju pozajmica sa pravom otkupa ili stalan transfer. Pojedini nemački mediji ipak navode da je verovatniji momentalni rastanak i da bi Menš mogao da zaradi 5.000.000 evra na ime obeštećenja.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija MenhengladbahEvropaMeksikoNemackaTigresTimoti Kolodžejčak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara