"Munir El Hadadi"
"Munir El Hadadi"

Profil igrača savršenog za Vajt Hart Lejn: Munir na raskrsnici, Barsa čeka ponudu od 15.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.08.16. | 11:44

Ali Pevci nisu jedini

Munir El HadadiTakve igrače obožavaju u Totenhemu. Mlade i supertalentovane. Naravno, značajno jeftinije od već izgrađenih zvezda. Takve igraju u Barseloni, pa u konkurenciji Lea Mesija, Luisa Suareza i Nejmara mladi igrači ne mogu da se nadaju velikoj minutaži. Čest slučaj u najvećim klubovima. Neki pobegnu, neki propadnu, samo retki izdrže. Munir el Hadadi sada mora da odluči.

Jer iako je 20-godišnji krilni fudbaler bio odličan tokom priprema jasno je da će mu minutaža opasti čim se Nejmar stavi na raspolaganje Luisu Enrikeu posle osvojenog zlata na Olimpijskim igrama u Riju.

Izabrane vesti

Blaugrana je isprva želela da ga iskoristi u pregovorima oko dovođenja Paka Alkasera iz Valensije, ali je prema navodima katalonskog Sporta spremna i na novčano obeštećenje u visini od 15.000.000.

Valensija jeste zainteresovana. Nije jedina. I Selta je bacila oko. Ali sada se u celoj priči pojavio Totenhem. Platežno sposoban da zadovolji Barsine apetite, pritom dovoljno atraktivan da privuče Munirovu pažnju. Zasad samo skeniranje terena. Ništa konkretno. Munirovi zastupnici nadaju se da će Pevci brzo preći sa reči na dela.

Brinu se čelnici Olimpika. Klub iz Marselja je još u petak aminovao odlaske Žorža Kevina Nkudua (11.000.000 evra plus bonusi) i Klintona N’Žijea (pozajmica sa obavezom otkupa u visini od 7.000.000 evra) u London, ali Totenhem odugovlači sa papirologiju. Boje se na Velodromu - baš zbog mogućnosti da uzmu Munira.

Na Vajt Hart Lejnu su inače veliki zaljubljenici Barsine filozofije. Totenhemovi skauti redovno su na utakmice Blaugrane. Ne samo prvog tima. Dogovor koči samo to što Barselona insistira na klauzuli o otkupu Munirovog ugovora nazad. Totenhem odbija. Već su jednom imali sličnu raspravu kad se pominjala selidba Sandra u London. Nije bilo kompromisa, na kraju je Barsa gore prošla pošto je Sandro bez obeštećenja završio u Malagi.

Munir je ipak zanimljiviji igrač. Ni ne čudi što su za njega pitali i Stouk i Everton, koji je sa Nou Kampa već doveo Đerara Deuloefeua, ali oni ipak misle da je 15.000.000 previše. U Nemačkoj, Šalke nudi pozajmicu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ValensijaStoukŠpanijaSeltaPrimeraPremijer ligaMunir El Hadadiletnji prelazni rok 2016EvropaEvertonEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara