""
""

Pujol: Kako me je Mesi ponizio na treningu

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.15. | 12:38

"Sve sam pokušao da ga zaustavim, ali me je svaki put dobio u duelu. Kao da ima brzinu više od svih ostalih. Ova ekipa definitivno će biti upamćena kao Mesijeva Barselona", rekao je dugogodišnji kapiten Barselone

Fudbalski svet dobro je upoznat sa onim što Lionel Mesi ume da uradi sa loptom. Plaše ga se i protivnici, ali je i saigračima na treninzima često zadavao glavobolju raznim driblinzima i fintama, o čemu svedoči i izjava dugogodišnjeg kapitena Karlosa Pujola.

Izabrane vesti

Bivši reprezentativac Španije rekao je kako je mislio da će Mesija uspeti da zaustavi čistom fizičkom snagom u duelu jedan na jedan, ali mu je tadašnji trener Pep Gvardiola rekao da to uopšte neće biti lako.
“Bio je to kratak meč, u stvari duel jedan na jedan. Pomislio sam u sebi, da vidim da li mogu da ga zaustavim. Na kraju je bilo baš ponižavajuže. Pep me je samo upozorio da ga ne povredim, a ja sam mu odgovorio da onda može da zaustavi trening“, rekao je Pujol za list Vangardija.

On je u proleće prošle godine završio igračku karijeru, a sa Mesijem je bio saigrač skoro 10 godina u prvom timu Barselone.
“Sve sam pokušao da ga zaustavim, ali me je svaki put dobio u duelu. Kao da ima brzinu više od svih ostalih. Ova ekipa definitivno će biti upamćena kao Mesijeva Barselona. On je bolji od svih koje sam gledao. Jednostavno, kao vanzemaljac je. A sada je bolji nego što je bio pre četiri godine“, istakao je on.

Ove sezone Barselona je osvojila Tripletu – Ligu šampiona, Primeru i Kup kralja – drugi put u klupskoj istoriji.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraLionel MesiKarles Pujol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara