"Radivojević"
"Radivojević"

Radivojević: Napadamo Metalac s Radenovićem u timu, očekujem trijumf!

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.10.15. | 10:50

„Došao sam da pomognem Igokei koja je imala peh sa povredama Čakarevića i Krstića. Ipak, cilj se zna, želimo da budemo stabilan klub u ABA ligi, takođe da osvojimo prvenstvo BiH”, rekao je košarkaš Igokee

RadivojevićPredvođena Vukom Radivojevićem (20p) ekipa Igokee savlada je Olimpiju (72:63) u drugom kolu ABA lige i tako uknjižila prvu pobedu u regionalnom takmičenju. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde koji je stigao u Aleksandrovac da pomogne svojim iskustvom za Mozzart Sport kaže da je zabeležena teška, ali vredna pobeda.
„Dobro smo otvorili utakmicu, ali Igokea ima malo iskusnih igrača, tako da su primetne oscilacije u igri“, kaže Radivojević.
“Pošto je drugi i treći kvartal pripao Ljubljančanima naša mlada i poletna ekipa uspela je da u poslednjoj četvrtini svari postavi na svoje mesto i da na kraju osvojimo prve bodove. Pobeda je zaslužena jer smo uložili više energije“.

Sledeći rival je Metalac koji je poražen od MZT-a, ali je u prvom kolu, na svom parketu, savladao Partizan.
Trener Vlada Đokić je  ukomponovao izuzetno dobar, mlad tim. Očekujem da odigraju energično, maksimalno borbeno i da pokušaju da se iskupe za poraz u Skoplju. Imaju i prednost domaćeg terena i igraćemo pod pritiskom. Ipak, mi imamo svoje šanse, pravo da zaigra stekao je i Ivan Radenović, očekujem dobru utakmicu i naš trijumf“.

Izabrane vesti

Kakve su vaše i ambicije kluba u novoj sezoni?
Došao sam da pomognem Igokei koja je imala  peh sa povredama Čakarevića i Krstića. Ipak, cilj se zna, želimo da budemo stabilan klub u ABA ligi, takođe da osvojimo prvenstvo BiH. Ukoliko se ukaže šansa probaćemo da napravimo nešto više u regionalnoj ligi“, rekao je na kraju Vuk Radivojević.

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Igokea/Nenad Vuruna)


tagovi

Vuk RadivojevićMetalac ValjevoJadranska ligaIvan RadenovićIgokeaEvropaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara