Radnički posle tri meseca vratio sportskog direktora

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.11.18. | 18:10

Marko Jovanović na staroj funkciji

Odlazak Marka Jovanovića sa mesta sportskog direktora niškog Radničkog prošlog leta iznenadio je mnoge, ali posle samo tri meseca pauze vraćen je na istu funkciju.

Jovanović je posle tri meseca od rastanka ponovo uzeo direktorsku palicu u ruke i obnovio saradnju koja je do letos trajala pune četiri godine.
“Tromesečni odmor mi je prijao, napunio sam baterije i pun sam želje i elana za radom u klubu koji volim. Sa rukovodstvom Radničkog sam uvek imao odličan poslovni odnos i sada ćemo samo nastaviti tamo gde smo stali u avgustu. Pred nama je puno izazova. Pre svega treba uspešno odraditi preostala četiri kola u Superligi Srbije i zadržati drugo mesto na tabeli, a onda nas čeka zimski prelazni rok i mnogo posla na jačanju sastava, koji će na proleće pokušati da ispiše nove stranice istorije Radničkog i napadne prvi trofej u istoriji kluba“, ističe  Marko Jovanović, a prenosi sajt Sport juga.

Izabrane vesti

U svom prvom mandatu Jovanović je obavljao funkciju sportskog direktora od decembra 2014. do avgusta ove godine, ali je onda iznenada smenjen. Od njegovog odlaska Radnički nije imao čoveka na toj poziciji.

Foto: star sport


tagovi

Marko Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara