Rakić jedina nada indonežanskih vojnika

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.12.18. | 09:15

Derbi PSMS-a i PS TIRA-e za opstanak. Srbin drugi strelac lige

Treća bi trebalo da je sreća. Posle dva odlaganja, usled vremenskih neprilika, PSMS i PS TIRA odmeriće danas snage u okviru zaostalog, 25. kola prvenstva Indonezije. Meč je od krucijalnog značaja za opstanak oba tima, koja su doskora bili jedan kolektiv. Taj podatak daje dodatni ton...

PSMS i PS TIRA nalaze se na poslednjim pozicijama, a domaćin je tek bod iznad rivala. Sigurna zona je blizu, a odmah da vam skrenemo pažnju, već za vikend je na programu poslednje kolo, u kome PSMS gostuje drugoplasiranom PSM Makasaru, koji se bori za titulu prvaka. Dakle, šta uradi danas, uradio je. Potencijalna tri boda vode ga na kotu 40, što je iznad crte. Sa druge strane, PS TIRA je sakupila 36 bodova, i takođe je jedino pobeda vadi iz problema, pošto u poslednjoj rundi ide na noge Borneu, koji ima priliku da se dokopa treće pozicije i izlaska na međunarodnu scenu.

Izabrane vesti

Inače, biće ovo tek drugi međusobni duel PSMS-a i PS TIRA-e. Posle samo godinu dana kao rezervni sastav jednog od najtrofejnijih klubova Indonezije Mladi ratnici potpuno su se odvojili od kluba iz Medana i potom su prošle sezone integrisani u Vojsku Indonezije, kada su i dobili dozvolu da se takmiče u najjačem rangu. Pred početak tekuće kampanje promenili su ime iz PS TNI u PS TIRA, a videćemo šta će promeniti naredne godine... Možda diviziju, jer joj je status ugrožen.

PSMS je u boljoj formi. Zabeležio je tri pobede u proteklih pet rundi, dok je PS TIRA slavila samo jednom u tom periodu. Domaćin je zahvalan za igru 3+, pošto je taj znak dolazio na devet od prethodnih deset ligaških duela, a kako gosti u svojim redovima imaju gol-mašinu iz Srbije Aleksandra Rakića, jasno je da su golovi najizglednija opcija na ovom susretu. Rakić trenutno deli drugo mesto na listi strelaca lige sa 16 pogodaka i igra sezonu karijere.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 12:30 4781 IDN 1 PSMS Medan - PS Tira ug 3+ 1,50
Ukupna kvota1,50

INDONEZIJA 1 - ZAOSTALI MEČ 25. KOLA

Sreda
12.30: (1,60) PSMS (3,80) PS TIRA (4,40)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Aleksandar RakićIndonezija 1sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara