Rekonvalescent daje prvi gol - 5,50! Autogol otvara meč Rusije i Egipta - 17,0!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.06.18. | 16:24

Gomila zanimljivih igara u MOZZART specijalu

Baćuške su u vagonu, a Faraoni još jure voz. Tako bi u najkraćem mogao da se definiše večerašnji okršaj između Rusije i Egipta u Sankt Peterburgu. Druga runda grupne faze ovogodišnjeg Svetskog prvenstva počinje duelom domaćina i selekcije sa severa Afrike, s tim da posle mečeva prvog kola puno zadovoljniji mogu da budu u taboru Rusije, jer su na otvaranju turnira sa 5:0 savladali Saudijsku Arabiju. Sa druge strane, Egipćani su poraženi 1:0 od Urugvaja.

Domaćin je, dakle, na putu za drugi krug, dok je Egiptu ovo možda i poslednja šansa da uhvati priključak za narednu fazu Mundijala. To znači da su izabranici Ektora Kupera pod mnogo većim pritiskom, jer bi novim porazom verovatno izgubili sve šanse za plasman u nokaut fazu, a iz tog razloga je sasvim realno očekivati da od prvog minuta na terenu vidimo i tek oporavljenog Mohameda Salaha.

Izabrane vesti

Pisali smo već u najavi susreta da, s obzirom na to da je ulog veliki, treba da očekujete oštru igru i jednih i drugih. Gomilu beskompromisnih duela... Pravdu će deliti Paragvajac Enrike Kaseres, koji prosečno po meču deli 4,35 žutih kartona, 0,24 crvenih, a 0,27 puta pokazuje na belu tačku. Kvota da će granica 3,5 žutih kartona biti prebačena iznosi 2,15. Pribeležite negde ove podatke, jer bi moglo da vam bude koristi ukoliko se odlučite da iskoristite gomilu zanimljivih igara u okviru MOZZART specijala. Osim klasičnih tipovanja na konačan ishod ili golove, možete gađati i ukupan broj kornera, žutih kartona, ofsajda, prekršaja, šuteva u okvir gola...

Među najzanimljivijim igrama je i prognoza strelaca. Ako smatrate da će upravo rekonvalescent Salah barem jednom da zatrese mrežu Baćuški možete da iskoristite kvotu 2,80, dok se ona uvećava ukoliko napadač Liverpula bude strelac prvog gola na meču i dostiže 5,50. Nešto izgledniji je uvodni pogodak Fjodora Smolova 4,50, a ukoliko se pre svega mreža zatrese usled autogola kvota je čak 17,0.

Sve kvote pogledajte na adresi mozzartbet.com.

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjefudbalska reprezentacija Rusijereprezentacija EgiptaRusija2018bet info

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara