Rimac: Nemamo pritisak pred meč sa Partizanom

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.12.18. | 16:16

U taboru hrvatskog šampiona opušteni uoči derbija u hali Pionir

Košarkaši Cedevite gostuju u Beogradu protiv Partizana u jednom od derbija 12. kola Jadranske lige, a trener hrvatskog šampiona Slaven Rimac kaže da, iako se radi i direktnim konkurentima u borbi za plej-of, ne oseća pritisak.
"Partizan je stvarno u dobrom trenutku. Prošli su u Top 16 Evrokupa. Isto tako, odigrali su par dobrih utakmica u ABA ligi. Čeka nas težak posao. Mi smo sa nekim svojim problemima, ali nemamo ni preveliki pritisak zbog te utakmice. Iskreno, očekujem da će svi igrači biti motivisani i daćemo sve od sebe pa ćemo da vidimo šta će to da nam donese", rekao je trener Cedevite Slaven Rimac za klupski sajt.

Filip Krušlin  je već mnogo puta igrao derbije u beogradskoj hali Pionir.
"Još jedan derbi i još jedna utakmica koja je bitna za nas. Pogotovo iz aspekta jer smo prvu utakmicu izgubili i tad je i krenula neka negativna serija što se tiče nas na početku sezone. Međutim, mislim da smo u zadnje vrijeme dosta dobro konsolidirali redove, s obzirom na start sezone, i mislim da sad igramo u puno boljem ritmu nego što smo dočekali tu prvu utakmicu. Nadam se da će biti jedna zanimljiva i dobra utakmica i nadam se našoj pobjedi, koja bi nam sigurno puno značila za nastavak sezone", dodao je bek hrvatskog šampiona.

Izabrane vesti

Utakmica 12. kola Jadranske lige između Partizana i Cedevite igra se u subotu od 19 sati u hali Pionir uz direktan prenos na prvom kanalu televizije Arena sport.

Foto: Starsport


tagovi

Slaven RimacFilip Krušlin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara