"Jedna od Jovičićevih intervencija u Novom Sadu"
"Jedna od Jovičićevih intervencija u Novom Sadu"

Ritual novog golmana Partizana: Gledam klipove Navasa i Brava uoči utakmica

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.08.17. | 10:45

„Pokazali smo da smo bolja ekipa od Vojvodine“, uverava Marko Jovičić posle derbija u Novom Sadu

Jedna od Jovičićevih intervencija u Novom SaduPartizanu je bila potrebna promena i promena se desila. Najpre personalna - Marko Jovičić stao na crtu umesto Filipa Kljajića. Zatim i na planu sigurnosti - sve što je išlo ka njemu novi izbor Miroslava Đukića je ukrotio.

Doduše, nije bilo Bog zna koliko šuteva fudbalera Vojvodine, ali posle potopa u duelu sa Voždovcem (1:3) za crno-bele je najbitnije da su sačuvali mrežu u derbiju petog kola Superlige i da u značajno boljem raspolženju čekaju duel sa Videotonom (četvrtak, 21.00).
Vojvodina je odlična ekipa. Dobro smo znali šta nas čeka i odakle preti opasnost. Igrali su Novosađani tvrdo, angažovano, ali smo pokazali da smo bolja ekipa“, komentariše Marko Jovičić izdanje šampiona države u Novom Sadu.

Izabrane vesti

Crno-beli su slavili 1:0, pogotkom Bojana Ostojića u 89. minutu. Sve dotad Jovičićev kolega među stativama domaćeg tima, Emil Rockov, imao je u rukavicama epitet igrača utakmice.
„Presrećan sam zbog Bojanovog gola i pobede“.

Zagrevanje sa trenerom Nemanjom JovšićemJovičić je zamenio Kljajića posle serije kikseva dosadašnjeg prvog golmana, ali se očekuje da već u četvrtak, u kvalifikacijama za Ligu Evrope, na njegovo mesto stane povratnik, Vladimir Stojković.
Bilo je samo pozitivne treme. Znao sam da neće biti lako, dugo sam čekao ovaj trenutak i bio spreman na sve što je šef tražio od mene. Posle utakmice u dresu Partizana uopšte nije važno koliko ste na njega čekali. Taj osećaj se ne može opisati“.

Otkrio je i kojem ritualu pribegava u pripremi utakmica.
Dan pred meč volim da odgledam po neki klip sa intervencijama nekih od mojih uzora, Kasiljasa, Navasa ili Brava“, zadovoljno deluje Marko Jovičić.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Marko JovičićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara