"Đuzepe Rosi"
"Đuzepe Rosi"

Rosiju ponovo stradali ligamenti kolena? U Firenci besni na bitangu Rinauda!

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.01.14. | 21:11

Golgeter Fjorentine je već pauzirao dve godine zbog problema na desnoj nozi

Đuzepe RosiStadion Artemio Franki drhti od brige za Đuzepeom Rosijem. Malerozni golgeter Fjorentine je u susretu sa Livornom i treći put u karijeri povredio ligamente desnog kolena zbog kojihje već pauzirao dve godine.

Doduše, u Firenci se još nadaju da 26-godišnji napadač nije pretrpeo toliko tešku povredu, ali prve prognoze slute na najgore.
"Đuzepe Rosi je u duelu sa fudbalerom Livorna Leandrom Rinaudom povredio koleno koje je već operisao. Sutra će biti podvrgnut dodatnim pregledima", objavila je Viola.

Izabrane vesti

Podsetimo, nesrećni fudbaler je zbog istog kolena već pauzirao cele dve godine. Prvobitno se povredio igrajući za Viljareal oktobra 2011. Taman što je trebalo da se vrati na teren aprila 2012. još jednom je pokidao ligamente.

Međutim, po dolasku u Firencu igrao je kao preporođen, pa je ove sezone postigao 14 golova što ga čini najboljim strelcom Serije A.

Sasvim logično ogromno razočaranje u klubu, pa i bes na "bitangu" Rinauda, kako je igrača Livorna nazvao prvi čovek Fjorentine Andrea Dela Vale.
"Vrlo smo zabrinuti i ne želimo ni da govorimo o samoj utakmici. Rinaudo se čak nije ni izvinio za svoj potez. Još se i svađao sa sudijom na nedostojanstven način. Mnogo toga bih sada rekao o njemu. Trebalo bi da se pogleda u ogledalo”, rekao je Dela Vale i vidno razočaran dodao: "Ne izgleda dobro".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ALivornoLeandro RinaudoItalijaFjorentinaEvropaĐuzepe RosiAndrea Dela Vale

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara