"Ivan Radovanović"
"Ivan Radovanović"

Sakićevo objašnjenje remija na Bentegodiju: Morali smo nekog da žrtvujemo zbog Radovanovića

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.03.16. | 16:47

Malo to, malo nedostatak sreće...

Ivan RadovanovićSreća je okrenula leđa Rosonerima. Barem tako tvrdi pomoćni trener Nenad Sakić, koji je u odsustvu suspendovanog Suniše Mihajlovića vodio ekipu u remiju bez golova na gostovanju kod Kjeva u Veroni. Navijači verovatno neće biti zadovoljni takvim opravdanjem, iako italijanski mediji spekulišu da se Mihajlović poverio navijačima rekavši da je "sa ovim timom nemoguće uraditi više" što je, ipak, Milan kasnije demantovao.

Sakićevo objašnjenje bilo je nešto diplomatskije.
"Nismo igrali loše u prvom poluvremenu. Trebalo je da ih napadnemo više, ali nismo smeli da previše rizikujemo pozadi, jer je Kjevo dobro organizovana, čvrsta ekipa. U drugom smo napali, ali nismo uspeli da izvučemo koliko je trebalo iz šansi koje smo imali. A imali smo dva puta i stativu u jednoj akciji, pa morate da priznate i da nismo imali sreće".

Izabrane vesti

Još zanimljivije je, pak, bilo objašnjenje o promeni sistema sa 4-3-3 na 4-4-2 posle povrede Juraja Kucke na zagrevanju.
"Pripremali smo se za 4-3-3, ali smo posle povrede Kucke odlučilo da počnemo sa Žeremijem Menezom. To što je bio ljut kad je izlazio iz igre - bio je ljut na sebe, nema tu nikakve kontroverue. Uveli smo Luiza Adrijana, jer nam je bio potreban napadač koji će se žrtvovati za tim i pritisnuti Ivana Radovanovića", rekao je Sakić, koji očigledno visoko ceni bivšeg srpskog reprezentativca.

Baš kao i Mihajlović, koji ga je i učinio reprezentativcem.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ANenad SakićMilanKjevoIvan RadovanovićItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara