""
""

Šansa za Zvezdu: Pavle Ninkov je (uskoro) slobodan igrač!

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.05.17. | 09:51

Tuluz neće nastaviti saradnju sa iskusnim desnim bekom

Pojačanje na poziciji desnog beka biće jedan od prioritetnih zadataka sportskog sektora Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Nekadašnjem mladom reprezentativcu Srbije Marku Petkoviću ističe ugovor i on će po svojoj prilici karijeru nastaviti u Španiji.

Već dugo kao njegova potencijalna zamena figurira bviši član Čukaričkog i reprezentativac Crne Gore Filip Stojković. Kontakti su uspostavljeni, ali odgovorni sa Marakane bi mogli da pogledaju i ka Francuskoj.

Izabrane vesti

A iz te zemlje stiže kratka i jasna vest: Pavle Ninkov će uskoro postati slobodan igrač. Mediji iz Tuluza pišu da tamošnji superligaš neće produžiti saradnju sa iskusnim srpskim bekom koji je ove sezone odigrao svega devet prvenstvenih mečeva i na terenu proveo ukupno 187 minuta.

Trener Paskal Duperaz je, dakle, stavio Ninkova u grupu igrača koji mogu da napuste klub... Videćemo hoće li ovakav rasplet pokušati da iskoriste ljudi u Crvenoj zvezdi.

Ninkov je za Crvenu zvezdu igrao od 2008. do 2011.godine. Upisao je 88 prvenstvenih utakmica i svima u sećanju je ostala sezona kada je bio sjajan u tandemu sa Nikolom Lazetićem.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaFilip StojkovićMarko PetkovićPavle NinkovSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara