""
""

Sastanak Milan - Mendeš: Prošli put je bila bomba, sprema se nova!

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.07.17. | 20:32

Otkrivena pozadina putovanja Fasonea i Mirabelija na Sardiniju

Milanovi direktori Marko Fasone i Masimilijano Mirabeli su ovog leta napravili dar-mar na fudbalskoj pijaci, doveli čak 10 zvučnih pojačanja za sumu od preko 200.000.000 evra i posrnulom gigantu vratili deo starog sjaja.

Izabrane vesti

Iako su skoro na svakoj poziciji doveli po jednog igrača, priznaju da prelazni rok još nije završen za Milan, to je otkrio i trener Montela najavivši tri pojačanju, a od kineskih vlasnika je stiglo zeleno svetlo za „ekstra budžet“ do 31. avgusta.

Italijanski mediji prate svaki korak Milanovih direktora od početka prelaznog roka jer su svakodnevno završavali bitne stavri na fudbalskoj pijaci, pa je juče zavladala panika jer niko nije znao gde su otputovali Fasone i Mirabeli. Jutros je Italija brujala da su ptišli u London kako bi završili pojačanje koje je pod velom tajne dobilo nadimak Mister X, ali britanska prestonica nije bila njihova destinacija.  Večeras je otkriveno da su Fasone i Mirabeli boravili na Sardiniji gde su se sastali sa najmoćnijim svetskim menadžerom Žoržom Mendešom.

Sastanak se desio u mesto Porto Ćervo na Sardiniji, a tema razgovora su bili Mendešovi klijenti Renato Sančes, Dijego Kosta i Radamel Falkao. Sančes i Kosta se već neko vreme pominju kao mete Rosonera, s tim što je napadač Čelsija ipak odlučio da čeka Atletiko do 1. januara kada Madriđanima ističe zabrana registracije novih igrača. Falkao je potpuno nova vest jer se o njegovom transferu nije pričalo s obzirom da je nedavno produžio ugovor sa Monakom.

Milanova namera je da uz pomoć Mendeša izvrši pritisak na Bajern kako bi nemački klub pustio Sančesa na pozajmicu. Takođe, Milan se nada da će im Mendeš pomoći u ubeđivanju Dijega Koste. Makar da dođe do januara na poazjmicu, pa da onda ode u Atletiko.

Prethodni put kada su se sastali Fasone, Mirabeli i Mendeš, Milan je posle nekoliko dana iskeširao 38.000.000 evra za portugalskog napadača Andrea Silvu iz Porta. Takođe, Mendešovog štićenika. Sad miriše na novu transfer bombu u režiji Rosonera i Superagenta...


tagovi

Dijego KostaItalijaMarko FasoneMilanRenato SančesSerija AŽorž Mendeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara