""
""

Sedma ostavka na Marakani, Antiću smetali pritisci: Kad sam došao, Zvezda nije imala nijednog sponzora, a sad ima ugovore vredne nekoliko miliona evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.15. | 13:24

Osipa se Upravni odbor crveno-belih

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić podneo je ostavku na mesto u Upravnom odboru Crvene zvezde i tim činom se pridružio potpredsednicima Slaviši Kokezi i Ivici Tončevu, generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i članovima UO Predragu Ćulibrku i Branku Radujku i Branislavu Đurđeviću, koji su se prethodno povukli sa rukovodećih položaja.
Poštovani zvezdaši, u rukovodstvo našeg najtrofejnijeg kolektiva ušao sam kada je klub već uveliko zapao u velike probleme. Čitav niz godina pre toga Zvezda se suočavala sa finansijskim problemima koji su samo postajali sve veći. Kao član Uprave, zajedno s timom ljudi s kojim sam radio, pokušao sam da se izborim sa finansijskim teškoćama. Kada sam došao Crvena zvezda nije imala nijednog sponzora, a danas kada tim saradnika i ja odlazimo ostavljamo brojne sponzorske ugovore vredne nekoliko miliona evra na godišnjem nivou“, navodi se u Antićevom saopštenju.

On je dodao da je Crvena zvezda veliki sportski sistem i bez obzira na teškoće u njegovom funkcionisanju, čitava sportska javnost uvek je očekivala da ostvaruje pobede i osvaja trofeje.
„Nažalost, u borbi sa brojnim teškoćama nije bilo moguće ostvariti veće sportske rezultate. Deo zvezdaške javnosti počeo je konstantno da vrši pritiske ne sagledavajući celokupnu sliku i svodeći probleme samo na personalne. U takvim uslovima postalo je nemoguće raditi i zato sam odlučio da podnesem neopozivu ostavku na mesto člana uprave kluba. Moja ljubave prema Crvenoj zvezdi uvek će ostati velika i iskrena. I dalje ću biti veran navijač Zvezde i dolaziću na utakmice, kao što sam to činio i godinama pre nego što sam prihvatio da budem deo Upravnog odbora“, poručio je Antić.

Izabrane vesti

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Crvena zvezdaAleksandar Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara