"Alan Nil bi mogao da razvije fobiju od veverica"
"Alan Nil bi mogao da razvije fobiju od veverica"

Skantorp moli navijače: Kad se vrati Alan Nil, nemojte oblačiti veveričje kostime?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.11.13. | 15:27

Uzbudljiv fudbalski vikend čeka nas u četvrtoj ligi Engleske

Alan Nil bi mogao da razvije fobiju od vevericaVerni posetioci portala mozzartsport.com možda se sećaju da smo septembra 2012. godine pisali o traumatičnom iskustvu tadašnjeg trenera Skantorpa Alana Nila, koji je umalo izgubio glavu kada ga je napala – veverica?!

Podsetimo, Nil je tada rekao:
"Video sam je kako pretrčava put, ali ništa nisam mogao da uradim. Zatrčala se u točak i zaglavila se, pa su kočnice proradile, a ja sam se prevrnuo preko bicikla i pao prvo na glavu, pa na vrat i ramena. Na minut sam pomislio: ‘U nevolji sam’. Ali, odjednamo sam svhatio da je sve u redu. ‘Živ sam’. Srećom, pa je ključna kost u redu, ali sam sav u modricama. Mogao sam da skončam. I to na tako glup način. Posle svega, moraš da stvari posmatraš iz druge perspektive", prepričao je Nil napad "krvoločne" veverice.

Izabrane vesti

I naravno, njegova potresna ispovest nije pala u zaborav. Barem ne u Skantorpu, iako je Nil u međuvremenu preuzeo Torki sa kojim će se u subotu vratiti na Glenford park u okviru 19. kola Lige 2, tačnije četvrte lige Engleske.

Navijači mu očigledno spremaju adekvatan doček, pa su na adresu uprave Skantorpa stigla i neka od najbizarnijih pitanja ikada. Dobar primer je: "Da li će navijačima u kostimima veverica biti zabranjen ulazak na stadion?".

Skantorp je jednostavnio bio prinuđen da uđe u istoriju fudbala sa možda i najsuludijim odgovorom nekog kluba: "Ne, neće vam biti zabranjen ulazak na stadion. Međutim, uprava kluba bi vam bila zahvalna kada biste kostime veverica ostavili kod kuća".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alan NilEngleskaEvropameđunarodni fudbalSkantorp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara