"Ričmond Boaći"
"Ričmond Boaći"

Šok na Marakani: Boaći se povredio, ne igra derbi!

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.03.17. | 08:16

Zna se i ko menja špica iz Gane

Ričmond BoaćiPanika na Marakani! Nadali su se u Crvenoj zvezdi da će Ričmond Boaći posle dva gola u Bačkoj Palanci da razgali Delije i u 153. večitom derbiju, ali se to, po svemu sudeći, neće desiti. Napadač iz Gane pretrpeo je povredu na završnom treningu ekipe, uoči okršaja sa Partizanom (18 časova, TV Arenasport 1) i gotovo sigurno neće igrati najvažniju utakmicu srpskog klubskog fudbala.

Zvezdin tim za derbi – Sve se zna, šansu čeka i Vujaklija

Izabrane vesti

MOZZART Sportu je potvrđeno da je Boaći iz stroja ispao dva minuta pre kraja treninga, pošto je osetio bol u zadnjoj loži, što je jasan signal da ne može da izdrži napore kakve zahteva derbi. Njega je lekarski tim Crvene zvezde početkom sedmice uspeo da izleči od prehlade i činilo se da će biti na raspolaganju stručnom štabu, međutim, u petak veče zadesio ga je teži maler.

MOZZART kvote 2702 --->>>  Crvena zvezda - Partizan 1 (2,30), X (3,35), 2 (3,10)

Kako sad stvari stoje, novajlija iz italijanske Latine neće na megdan crno-belima, šanse da igra procenjuju se na svega 20 odsto, ali je pitanje da li vredi rizikovati još težu povredu od ove zarađene na treningu. U svakom slučaju, postoji nada da će u Ljutice Bogdana 1a uspeti da osposobne Ričmonda Boaćija do utakmice, jer su za danas prepodne zakazani testovi optetrećenja, posle kojih će se znati da li može na teren.

BET SPECIJAL: Gol sa penala u 153. večitom derbiju? Kvota 4,50

U slučaju odričnog odgovora, njega će menjati Srđan Vujaklija, novajlija iz čačanskog Borca, koji za prve dve utakmice prolećnog dela sezone nije bio u protokolu, a poslednji zvanični susret odigraopje još 6. avgusta u dresu Zebri protiv Voždovca.

Srđan VujaklijaU tom slučaju, startnih 11 Crvene zvezde za večeiti derbi izgledaće ovako: Manojlović – Petković, Frimpong, Luković, Anđelković – Le Talek, Donald, Kanga, Ruiz, Plavšić - Vujaklija.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaKup ItalijeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara