"Alen Halilović"
"Alen Halilović"

Španci precrtali Halilovića jer je otac tražio novac za sebe?

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.11.16. | 19:54

Tako tvrdi Goal.com

Alen HalilovićTeške optužbe na račun porodice Alena Halilovića.  I neizvesna budućnost za jednog od najtalentovanijih hrvatskih fudbalera ako se tvrdnje portala Goal.com ispostave kao tačne. Nemački mediji već pišu o tome da ga HSV sigurno neće zadržati i posle januarskog prelaznog roka i kao verovatnu buduću destinaciju pišu o Španiji. Međutim, na Pirinejima navode da Halilović više nije toliko zanimljiv klubovima iz Primere. Jer - porodica mu opasno narušava ugled.

Goal.com podseća da Barselona - iz koje je Halilović i otišao u Hamburg za 5.000.000 evra - ima pravo da ga otkupi za duplo više novca, ali da se to sigurno neće desiti zbog pohlepnog oca 20-godišnjeg fudbalera.

Izabrane vesti

Da nije bilo njega, Halilović bi na Barsino insistiranje i ostao u Španiji. Viljareal, Sevilja i Valensija, više nego pristojni klubovi za tako mladog fudbalera, još letos su bili zainteresovani da Alena vide u svojim redovima, ali je Halilović senior navodno preterivao sa finansijskim zahtevima. Tačnije, Sejad Halilović je za sebe tražio polovinu obeštećenja. Na sumu od 5.000.000 tačno 2.500.000.

Naravno, Valensija prva, a potom i Sevilja i Viljareal odmah su ga odbili.

Traži se klub za Alena Halilovića...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alen HalilovićEvropaHamburgerNemackaPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara