Spas sezone u jednoj utakmici!

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.05.18. | 12:17

Kopenhagen dočekuje Orhus u meču u kome pobednik ima priliku da igra Ligu Evrope

Dominacija Kopenhagena polako bledi. Od odbrane titule je ubrzo po početku sezone postalo jasno da nema ništa, u kupu je izbačen u osmini finala od Brondbija, u Ligi Evrope je prošao grupu, ali je odmah počišćen od strane Atletika iz Madrida. Najveće razočarenje za pristalice Lavova iz danske prestonice sigurno je četvrto mesto u Superligi. Večeras na svom Parken stadionu Kopenhagen ima priliku da spasi sezonu, a za taj podvig mu treba pobeda nad Orhusom u finalnom okršaju plej-ofa za Ligu Evrope.

Domaćin je veliki, ogroman favorit, a dodatan razlog za jedinicu je i kadrovska situacija u redovima Orhusa. Posao će učenicima Stalea Solbakena biti olakšan jer gosti ne mogu da računaju na suspendovanog drugog strelca Martina Pušića, a pod znakom pitanja je prva puška ekipe Tobijas Sana. To znači da će srpski reprezentativni golman Aleksandar Jovanović biti na velikom iskušenju.

Izabrane vesti

Još jedan bitan faktor za slavlje Lavova je tradicija, jer je Kopenhagen slavio u čak sedam uzastopnih međusobnih duela.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:00 5503 DANPF Copenhagen - Aarhus ki 1 1,45
Ukupna kvota1,45

DANSKA 1, PLEJ-OF ZA LIGU EVROPE - FINALE

Petak
19.00: (1,45) Kopenhagen (4,10) Orhus (6,75)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

KopenhagenOrhusAleksandar Jovanovićsportsko klađenjeDanska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara