Spektakularni golovi u Bilbau, Bardhi dva puta iz slobodnjaka u dva minuta (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.04.18. | 23:08

Morales kao šlag na tortu u 90. minutu...

Ako ćemo po teoriji, Deportivo još nije drugoligaš, ali ako "konsultujemo" praksi onda tu dileme više nema ni najmanje! Večerašnjim trijumfom nad Atletikom u Bilbau (3:1), Levante je pobegao La Korunji na nedostižnih plus devet. Matematika će reći da momcima iz predgrađa Valensije nedostaju još tri boda u poslednja četiri kola, međutim to pod uslovom da Deportivo dobije sve, a može li se tako nešto očekivati ako su vam naredni rivali Barsa, Valensija, Viljareal i Selta? Samo domen teorije... 

Bezbrižni Bilbao verovatno rađe ne bi ni izlazio na ovaj meč da nije morao, dok je Levante bio silno motivisan da s nova tri boda praktično prebrine sve brige. Čak ni rano vođstvo domaćina pogotkom Raula Garsije nije ih obeshrabrilo. Nadahnuti kao retko kada ove sezone, gosti su postigli tri velemajstorska gola - ne zna se koji je od kog lepši - i sasvim zasluženo odneli trijumf. 

Izabrane vesti

Junak je mladi Makedonac Enis Bardhi, momak o kome će narednih dana sigurno puno pričati u Španiji. Bardhi je postigao dva gola u razmaku od dva minuta iz slobodnih idaraca?! I oba su bila iz vrlo teških pozicija, što će reći da je Španija očigledno dobila jednog novog majstora slobodnjaka. Ono što je Hoze Luis Morales uradio u 90. minutu dođe mu kao šlag na tortu. Uzeo je loptu negde na sredini terena, prešao pedesetak metara, pritom predriblao nekoliko fudbalera Bilbao i naposletku šmekerskim "bockanjem" prebacio i golmana. 

Spektakularno. Za kraj. 

Levante slavi opstanak  

 

Primera, 34. kolo:

Petak:

Leganes - Deportivo La Korunja 0:0

Subota:

Eibar - Hetafe 0:1 (0:1)
/Olivera 23/

Selta - Valensija 1:1 (0:0)
/Gomez 63 - Mina 59/

Nedelja:

Đirona - Espanjol 0:2 (0:1)
/Moreno 43, 55/

Malaga - Sosijedad 2:0 (2:0)
/Adrijan 11, El Neziri 35/

Las Palmas - Alaves 0:4 (0:0)
/Munir 51, 73, Alvaro Medran 79, Sobrino 90/

Atletiko Madrid - Betis 0:0

Ponedeljak
Bilbao - Levante 1:3 (1:2)
/Raul Garsija 8 - Bardhi 43, 45, Morales 90/

*** kvote su podložne promenama


tagovi

PrimeraEnis Bardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara