"Udarna četvorka Srbije"
"Udarna četvorka Srbije"

Srbija u najjačem sastavu za četvrtfinale Dejvis kupa

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.03.17. | 16:13

Za naš tim protiv oslabljene Španije (7-9. april) nominovani Đoković, Troicki, Lajović i Zimonjić

Udarna četvorka SrbijeSrpski Dejvis kup selektor, Nenad Zimonjić najavio je najjači sastav za meč četvrfinalan protiv Španije.

Popularni Ziki za susret koji se od 7.do 9. aprila igra u nekadašmnjoj hali Paionr, a sada "Aleksandar Nikolić" računa na Novaka Đokovića (2. na ATP listi), Viktora Troickog (38), Dušana Lajovića (85) i - sebe (56. u dublu).

Izabrane vesti

"Do početka meča sa Špancima ostalo je još deset dana i najvažnije je da do tada svi budemo zdravi i spremni za ovaj izuzetno težak susret. Počinjemo sa zajedničkim pripremama od ponedeljka. Raduje nas što igramo kod kuće, pred domaćom  publikom u hali „Aleksandar Nikolić“, mnogo će nam značiti njihova podrška kako bi iz ovog meča izašli kao pobednici i plasirali se u polufinale Svetske grupe. Znamo naše kvalitete, znamo da kada smo svi zdravi i u dobroj formi da smo jedan od najjačih timova sveta i da možemo pobediti svakog protivnika.  Španija je izuzetno jak tim. Svakako će biti prilika za domaću publiku da uživa u vrhunskom tenisu. Daćemo sve od sebe da Srbiji donesemo novu pobedu i slavlje“ , izjavio je popularni Ziki

Selektor Dejvis kup tima Španije Končita Martinez odlučila se za sledeći tim: Pablo Karenjo Busta (19. na ATP listi u singlu), Albert Ramos Vinolas (24), Marsel Granoljers (41) i Mark Lopes (15. u dublu na ATP listi).


tagovi

Viktor TroickiSrbijaŠpanijaNovak ĐokovićNenad ZimonjićDušan LajovićDejvis kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara