""
""

Stramačoni je namestio odbranu, Mark Janko probio led: Sparta deluje baš dobro!

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.07.17. | 18:35

Potencijalni rival crveno-belih slavio u Salzburgu protiv Blekburna - 1:0

Nije baš da uliva strahopoštovanje, ali ekipa iz Sparte iz Praga, potencijalni rival Crvene zvezde u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, svakim danom u svakom pogledu sve više napreduje. Posle ubedljivog poraza od kijevskog Dinama (1:4), remija protiv Ingolštata (2:2), došla je i pobeda na pripremama u Austriji.

Češki velikan bio je bolji od člana engleskog Belkburna - 1:0. Kao što smo i napisali izabranici Andree Stramačonija nisu blistali, ali su bili vrlo sigurni i autoritativni u defanzivi. Blekburn je  ostavljen bez šuta u okvir gola u prvom poluvremenu, a gotovo bez prave šanse u utakmici.

Izabrane vesti

Sparta je meč počela u formaciji 4-3-3. Od prvog minuta je zaigrao Mark Janko i upravo je on bio strelac jedinog gola. Odlično se prekaljeni strelac snašao u šesnaestercu Blekburna i udarcem iz prve pogodio gol engleskog tima. Baš u njegovom stilu.

Sršski internacionalac Srđan Plavšić ušao je u igru u 46.minutu i imao nekoliko zapaženih prodora. Sparta je bila bolji rival, posebno su dobro sarađivali dugogodišnji kapiten Lafata i Mark Janko.

Sparta je igrala u sledećem sastavu: Koubek - Karavaev, Štetina, Piško, Kadlec - Saček, Fridek, Šural - Lafata, Vatajelo, Janko. Igrali su još: Zahuste i Plavšić.


tagovi

Andrea StramaćoniEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara