""
""

Stramaćoni o problemima sa timom, Zvezdinim pesmama i bratiću Dejanu, ali ni reč od Donaldu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.07.17. | 19:02

„Kao profesionalac neću da pričam o transferu, ne bi bilo korektno", rekao je Italijan

Trener Sparte Andrea Stramaćoni kaže da je maksimalno koncentrisan za sutrašnju utakmicu protiv Crvene zvezde i posvećen ostvarivanju dobrog rezultata pred revanš u Pragu.

Izabrane vesti

Ipak, evidentno je i da je Italijan pod žestokim pritiskom tamošnjih medija, posebno zbog toga što među igračima koje računa u ovom trenutku nema iskusnih Mihala Kadleca i Tomaša Rosickog.
Kadlec nije tu zbog tehničke odluke, očekujem više od njega. Rocicki ima problema, vraća se iz povrede“, objasnio je Stramaćoni svoje odluke.

Italijanski strateg poručuje da nema nedoumice oko sastavljanja tima, ali da ima nekoliko igrača koji još nisu potpuno spremni za velike napore.
„Ben Haim je radio celu nedelju sa timom, međutim nije spreman da igra od počtka, Manđak je u boljoj poziciji“.

KVOTE ZA MEČ CRVENA ZVEZDA - SPARTA PRAG

Kada je zajedno radio u Interu sa Dejanom Stankovićem naučio je i Zvezdinu pesmu „Igraj i bori se“, a domaće novinare je interesovalo da li je u međuvremenu naučio još neku?
„Dejan je moj bratić“, poručio je Italijan i nastavio:
To prevazila nivo fudbala. On je moja porodica. Dugo smo pričali o ovom duelu. Međutim, sad sam koncentrisan na Spartu i prolaz u narednu rundu“.

Stramaćoni je pohvalio Vladana Milojevića, sa kojim je imao priliku da odmeri snage prošle sezone u grčkom prvenstvu, ali nije želeo da govori o potencijalnom transferu Mičela Donalda.
„Postujem trenera Zvezde. Kao profesinalac neću da pricam o transferu Mičela Donalda, jer ne bi bilo korektno“.

Češkog velikana оčekuje pakao na stadionu Rajko Mitić.
Mojim igračima nije potreban Stramaćoni da znaju kakva nas atmosfera čeka u Beogradu. Imaml iskusne igrače, internacionalce... To nam je dodatni motiv da budemo jaki i kompaktni“, dodao je Italijan.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Andrea StramaćoniFK Crvena zvezdaEvropaLiga EvropeSparta Prag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara