Stramaćoni upalio vatru, Hapal je gasi: Čiji je Prag?

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.03.18. | 10:30

Derbi češke prestonice stiže u nevreme za Slaviju

Otišao je Andrea Stramaćoni, ali su problemi ostali u Sparti iz Praga. Ili jednostavno ono što se izrodilo kod italijanskog stručnjaka ne može tek tako lako da se ispravi sada kod Pavela Hapala stigao da ugasi požar na stadionu Letna. A taj požar Sparta mora što pre da ugasi, jer joj u vrlo neprijatnom delu sezone na red i na veliki derbi protiv stiže Slavija (subota, 17.30).

Sam pogled na tabelu dosta toga govori. Slavija ima četiri pobede na poslednjih pet mečeva, dok Sparta ima tri vezana remija i nalazi se tek na petom mestu sa 34 osvojena boda. Deluje da je daleko od mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Da bi te nade bile koliko-toliko žive i realne, Sparta mora da dobije ovaj sudar, pa imajte to na umu ukoliko planirate da se kladite na ovaj meč.

Izabrane vesti

Vrlo neprijatna situacija za Spartu.

Imajte na umu i da u sudaru ovih timova u poslednje vreme dosta bolje prolazi tim koji igra kod kuće. Tako je bilo u tri navrata uz jedan remi. A jedinu pobedu u gostima ostvarila je Slavija koja je gost na današnjem meču.

Ako su vam golovi specijalnost i nešto čime volite da ukrasite svoj tiket, onda razmislite o igri 0-2 gola. Razlog je jednostavan - tako je bilo na četiri od poslednjih pet obračuna ova dva kluba.

Videćemo i kako će se snaći Srđan Plavšić, Mihailo Ristić i Gelor Kanga koji nastupaju u dresu Sparte. Biće pod priličnim pritiskom.

Liberec je na otvaranju runde rutinski izašao na kraj sa davljenikom Brnom (2:0), a ovo su ostali mečevi 21. kola...

Foto: Shutterstock


tagovi

Andrea StramaćoniSparta PragSlavija Pragsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara