""
""

Strašni Dibala, samo još tri komada! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.04.16. | 13:29

Argentinac prestigao Roberta Bađa i Davida Trezegea i stao rame uz rame sa Mišelom Platinijem i Zlatanom Ibrahimovićem! Cilj je da se do kraja sezone stigne, možda i prestigne Karlos Tevez, a za taj uspeh biće mu potrebna još tri, odnosno četiri gola...

Blistavi osmeh momka u ekstazi ne napušta Paula Dibalu! Otkako je stigao u Juventus mladi Argentinac obasjao je nebo iznad Torina, a njegov ubilački instikt i osećaj za gol bili su kobni po mnoge protivnike ove sezone. 

Izabrane vesti

Već 16 recki u Seriji A urezao je Dibala u svojoj prvoj godini u dresu Bjankonera. A sa nova dva pogotka protiv Lacija postao je deo prebogate klupske istorije i upisao svoje ime u almanahe - koje su prethodno punili legendarni golgeteri Stare dame. Dibala je, naime, uspeo da pretekne Roberta Bađa i Davida Trezegea po broju postignutih golova u prvoj sezoni. Dvojica velemajstora fudbalske igre su u svojim debitantskim izdanjima postigla po 14 golova i sada Dibala stoji rame uz rame sa Mišelom Platinijem i Zlatanom Ibrahimovićem, koji su takođe imali po 16 pogodaka u Seriji A. 

Argentinac u poslednje četiri utakmice ima priliku da pretekne Karlosa Teveza na ovoj listi. A ne treba zaboraviti da je Dibala upravo i doveden iz Palerma za 40.000.000 evra (uključujući i bonuse) kako bi nasledio popularnog Apača! Karlos Tevez je u svojoj prvoj sezoni u Juventusu upisao ukupno 19 ligaških, odnosno ukupno 21 pogodak. Gledajući poslednju stavku, Dibala je već jedan korak iza zemljaka.

E, to je način da opravda veliki novac! 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićSerija ARoberto BađoPaulo DibalaMišel PlatiniJuventusItalijaEvropaDavid Trezege

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara