""
""

Teško onom koga brani Tomas Fibel... (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.17. | 21:15

Ne pomaže ni asistencija

Do pre nekoliko meseci se navijačima Crvene zvezde dizala kosa na glavi pod intervencija Tomasa Fibela, a sada tu „čast“ imaju navijačli ruskog Anžija. Bivši štoper Zvezde je večeras bio jedan od najslabijih pojedinaca u porazu Anžija na svom terenu od Urala - 2:3.

Izabrane vesti

Anži se bori za opstanak u Premijer ligi, ali mu ne ide baš dobro jer ima tri poraza u četiri meča prolećnog dela šampionata. Na sreću kluba iz Mahačkale, konkurenti takođe nižu poraze, pa se Anži i dalje nalazi prvi iznad linije ispadanja sa sedam bodova više od Orenburga i Krila Sovjetov. Ural se ovom pobedom izjednačio na tabeli sa Anžijem...

Gosti su poveli golom Iljina čiji udarac glavom je u 22. minutu bio nezaustavljiv za golmana Anžija. Ipak, Anži je uspeo da preokrene na početku drugog poluvremena... Prvo je Prudnjikov u 49. minutu pogodio na asistenciju Tomasa Fibela, a onda je Kubulov pogodio uz pomoć gostujućeg štopera.

Međutim, viđen je još jedan preokret. Ovoga puta u režiji gostiju. Gasanov je u 57. minutu postigao autogol. A onda je Fibel u 83. minutu napravio potpuno nepotreban penal pošto je rukom zaustavio protivničkog igrača. Ipak, golman Jurčenko je uspeo da pročita udarac iskusnog Manučarjana sa bele tačke i da na kratko spasi svoj tim. Na kratko, jer ga je Manučarjan matirao četiri minuta kasnije kada su Fibel i Žirov zakasnili da naprave ofsajd zamku. 

PREMIJER LIGA - 21. kolo

Petak:
Anži - Ural 2:3 (0:1)
/Prudnjikov 49, Kubulov 53 - Iljin 22, Gasanov 57 autogol, Manučarjan 88/

Subota:
14.00: Ufa - Lokomotiv Moskva
16.30: Arsenal Tula - Tom

Nedelja:
12.30: Amkar - Terek
13.00: Rubin - Zenit
15.30: CSKA - Krila Sovjetov

Ponedeljak:
18.30: Rostov - Krasnodar
18.30: Spartak Moskva - Orenburg


tagovi

Anži MahačkalaEvropaPremijer ligaRusijaTomas FibelUral

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara