""
""

To je to - Realov golman za narednu deceniju!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.01.18. | 12:45

Odrađeni medicinski pregledi, sada se aktivira klauzula

Jedina nedoumica bila je: Da li sada ili na leto? Ali, sada više nema dileme - Real će novog golmana dobiti sada! I njegovo ime je - Kepa Arizabalaga.

Izabrane vesti

Kako saznaje madridski list AS, Kepa je juče bio u Madridu kako bi odradio potrebne medicinske preglede, a pošto je iste prošao Realovi klupski lekari su supertalentovanom čuvaru mreže odradili i specijalistički pregled kako bi se utvrdilo u kakvom je stanju njegovo povređeno stopalo. Pošto je tada dobio zeleno svetlo, Realova vrhuška krenula je u akciju realizacije velikog transfera već na zimu!

TRANSFERI UŽIVO (5. januar)

Upravo zbog Kepine povrede na stadionu Santjago Bernabeu su poslednjih dana oklevali sa otpočinjanjem pregovora. Sada kada više nema nikakvih prepreka ka realizaciji transfera, ostaje da se još čelnici dva kluba dogovore oko obeštećenja i stave tačku na ono što se sedmicama unazad najavljuje. Prema sadašnjem stanju stvari, Real će Atletiku za Kepu platiti klauzulu od 20.000.000 evra, dok će supertalentovanom golmanu biti uručen šestogodišnji ugovor. 

Transfer bi mogao da bude završen u narednih nekoliko sati, a ukoliko to ne bude učinjeno danas, biće završen najkasnije u ponedeljak. Razlog je - dolazak vikenda, kada neće biti moguće da se završavaju transakcije. 

Pratite prelazni rok? Volite transfere? MOZZART vam nudi da pogađate gde će ko da pređe!

Navodno, Kepa bi trebalo da postane igrač madridskog Reala do revanš utakmice Kupa kralja sa Numansijom. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraEvropaAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara