""
""

Todorić: Gordon na probi

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.01.17. | 08:56

Partizan još nije potpisao ugovor sa američkim bekom, već želi da vidi u kakvom se stanju nalazi košarkaš koji nije igrao takmičarski meč od proleća 2015.

Čekali su navijači Partizana pojačanje u redovima košarkaškog kluba i činilo je da su ga dočekali. Kao bomba odjeknula je vest da je nekadašnji košarkaš moskovskog CSKA Džamont Gordon dogovorio dolazak u redove crno-belih.

Izabrane vesti

Ipak, sportski direktor Partizana Dragan Todorić, stao je na loptu, uz objašnjenje da posao još uvek nije finalizovan i razjašnjenje kako bi do njega moglo da dođe.
“Ništa nije još dogovoreno, u kontaktu smo sa njim. Gordon je dugo bio povređen, tako da je realnija varijanta da dođe na probu da bi mogli da vidimo u kakvom je stanju, nikakav ugovor još nije potpisao", rekao je Todorić za MOZZART Sport.

Gordon je poslednju takmičarsku utakmicu odigrao u aprilu 2015. godine u dresu turskog Tofaša. Pre toga je doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

Gordon je, kako stvari stoje, izgleda samo jedna od opcija o kojoj razmišlja Partizan. Američki bek bi trebalo za vikend da stigne u Beograd i radi nekoliko dana sa ekipom, pre nego što konačnu reč da trener Aleksandar Džikić. Inače, rok za registraciju igrača za Jadransku lige ističe 20. januara.

Pomenuti Amerikanac već ima iskustvo igranja u Jadranskoj ligi, pošto je u sezoni 2009/10 bio član zagrebačke Cibone.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar DžikićDragan TodorićFIBA Liga šampionaJadranska ligaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara