TRAMPA: Gejl + pare = Rondon!

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.08.18. | 15:32

Dogovoreno

Izgledalo je u jednom trenutku kao teška, gotovo nemoguća misija, ali na kraju su pregovori između Njukasla i VBA dobili srećan kraj. Klubovi su uspeli da pronađu zajednički jezik i dogovorili veliku trampu. Put Sent Džejms Parka kreće Salomon Rondon, dok će ka Hotornsu otpisani Dvajt Gejl, a sa sobom će poneti i novac

Mada je Njukasl insistirao na transferu reprezentativca Venecuele, dogovor je ipak pao na jednogodišnjim pozajmicama, s tim što će VBA dobiti i kompenzaciju od blizu 3.000.000 evra. 

Izabrane vesti

Rafa Benitez je tako raščistio napad koji mu očigledno nije odgovarao, a odlaske Aleksandra Mitrovića i sada Dvajta Gejla nadomestio dovođenjem japanskog reprezentativca Jošinorija Muta iz Majnca i čoveka koji bi trebalo da nosi napad Njukasla u sezoni pred nama. 

VBA takođe neće ostati praznih šaka, jer bi Gejl trebalo da ponudi veliku pomoć u nameri da se klub vrati u Premijer ligu. Drozdovi su doživeli neočekivan poraz od Boltona u prvom kolu Čempionšipa, ali bi Gejl trebalo da bude oslonac tima u narednim mesecima. 

Zasad nije poznato da li će Njukasl i VBA imati opcije otkupa po završetku sezone. 

Foto: Action Images


tagovi

Dvajt GejlSalomon RondonLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara