""
""

Trener najgoreg tima u Evropi kuka: Kako igramo? 4-6-0

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.10.17. | 14:55

Muke za Roja Hodžsona

Roj Hodžson vodi zvanično najgoru ekipu u ligama petice, Kristal Palas, koja osim što nema nijednu pobedu, nije postigla nijedan gol ove sezone, a primila ih je 17.

Izabrane vesti

Sedam poraza u isto toliko utakmica najgori je skor jednog kluba u svim engleskim profesionalnim fudbalskim divizijama, a menadžer Orlova slikovito opisuje situaciju kao traženje aspirina prilikom glavobolje.

Razne su muke stigle Hodžsona, a pravi problemi su počeli posle povrede Kristijana Bentekea koji će pauzirati narednih šest nedelja. Zbog toga je u špcu protiv Mančester Junajteda igrao Bakari Sako koji nije napadač, a njega je zamenio 24-godišnji Fredi Ladapo, koji je do skoro igrao za amaterske klubove Grejs i Margejt.

Da se krstiš i levom i desnom, a to potencira i sam Hodžson.
"Igramo u špicu sa levim krilom iz Vulverhemptona, koji nikasda tu nije igrao u svom životu. Posle toga umesto njega ulazi Fredi Ladapo koji nikada nije primirisao prvom timu, iako je tu nekoliko godina, a da ne pričamo da nije igrao Premijer ligu. To je izbor koji imam, idealan za taktiku 4-6-0 koju forsiram", jada se Hodžson.

Ako mu je neka uteha, idu dve nedelje pauze...

(FOTO: Screenshot)


tagovi

EngleskaKristal PalasPremijer ligaRoj Hodžson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara