""
""

KRAJ: Jadran - Crvena zvezda 0:10

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.01.17. | 13:56

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja sa pripremnog meča crveno-belih u Sloveniji

KRAJ UTAKMICE!

Izabrane vesti

82. minut: Svoj potpis na listu strelaca stavio je i mladi Milan Senić. Asistencija - Romanić.

81. minut: Het-trik Lazara Romanića! Vanja Vučićević je ponovo asistirao, a Romarić sa 16 metara pogodio donji desni ugao.

73.minut: Još jedan omladinac se upisuje u strelce - Luka Ilić. Sve su prethodno odradili Vučićević i Romanić!

63.minut: Još jedan gol za Crvenu zvezdu. Ovog puta strelac je Jovović.

61.minut: Rafal Romanića. Ponovo je supertalentovani napadač pogodio. Ovog puta na centaršut Senića.

53.minut: Evo i prvenca Lazara Romanića!!! Najbolji igrač omladinske škole crveno-belih je demonstrirao vrhunski talenat. Odlično je prošao po desnoj strani i onda izvršio egzekuciju!

50.minut: Domaći su promašili jedanesterac. Priliku da smanji rezultat imao je Ramić, ali nije bio precizan. Potom je Jadran promašio još jednu zrelu šansu.

50.minut - Crvena zvezda u drugom poluvremenu igra u sastavu: Stanković, Mijailović, Đorđević, Stojanović, Milošević, Nikolić, Ilić, Senić, Jovović, Vučićević, Romanić.

46.minut: I odmah gol za Zvezdu. Tačnije autogol. Centrirao je Vladimir Jovović, a defanzivac Jadrana Kljajević je pogodio sopstvenu mrežu!

POČELO JE I DRUGO POLUVREME

POLUVREME: Još jedan gol za crveno-bele pre kraja prvog poluvremena. Strelac je Pavkov.

34.minut: Sada je Račić bio u šansi. Šutirao je glavom zamalo pored gola.

31.minut: Sjajna šansa za Adžića posle odličnog prodora Milića. Istakao se golman Jadrana.

30.minut: Evo još jednog gola za Crvenu zvezdu. I opet je strelac Nemanja Milić. I ponovo slična situacija kao kod prvog gola.

22.minut: Gooool! Vodi Crvena zvezda. Strelac je Nemanja Milić. Dobro se snašao pridošlica iz Spartaka i udarcem sa deset metara matirao protivničkog golmana.

14.minut: Lep prodor Adžića. Mladi vezista je nanizao nekoliko igrača Jadrana, ali je u situaciji jedan na jedan šutirao preko gola.

10.minut: Pokušao je Pavkov udarcem glavom. Bez promene rezultata!

10..minut: Bez promene rezultata za sada. Crvena zvezda uglavnom ima loptu i napada po levoj strani gde dejstvuju Ristić i Adžić. Međutim, Jadran odoleva.

UTAKMICA JE POČELA

Premijera u 2017.godini je bila ubedljiva. Fudbaleri Crvene zvezde su u prvoj utakmici na pripremana u Sloveniji lako savladali tamošnjeg drugoligaša Ankaran sa 7:0. Blistao je Srđan Vujaklija, strelac tri gola.

Na tom meču stručni štab je uigravao formaciju 4-4-2, a sudeći po sastavu za današnji duel protiv slovenačkog trećeligaša Jadrana iz Dekanija to bi moglo da bude opredeljenje za prolećnu polusezonu.

Crvena zvezda će današnji meč početi u sledećem sastavu: Vićić – Petković, Frimpong, Rendulić, Ristić – Račić Andrija Luković, Adžić, Milić – Vujaklija, Pavkov.

Posle današnjeg meča ekspedicija Crvene zvezde se vraća u Beograd, a potom putuje za Kipar u petak.


tagovi

Uroš RačićSuperligaSrđan VujaklijaSrbijaMilan PavkovEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara