"Radinović i Grant"
"Radinović i Grant"

Vanja Radinović trener u Rumuniji: Zamenio Ze Mariju, koga je predsednik smenio dvaput za tri dana

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.04.15. | 16:44

Bivši pomoćnik Stanojevića i Granta seo na klupu Čahlaula

Radinović i GrantUmesto Ze Marije - Vanja Radinović. Rumunski Čahlaul odlučio se za rokadu na funkciji šefa stručnog štaba, te je umesto nekadašnjeg brazilskog defanzivca na užarenu klupu postavio bivšeg pomoćnog trenera Partizana i doskorašnjeg stratega Bežanije, kome će ovog biti prvi posao u inostranstvu.

I to vrlo delikatan, s obzirom da je Radinović dobio zadatak da spasi ekipu selidbe u Drugu ligu. Sedam kola pre kraja njegov novi klub nalazi se šest bodova ispod mesta koje garantuje očuvanje statusa. Povrh svega, čini se da ni hirovitost predsednika mogla da mu bude najveći problem u novoj sredini, iz prostog razloga što je Anđelo Masone prošle sedmice čak dva puta uručio otkaz Ze Mariji. Najpre minule srede, nezadovoljan rezultatima koji su ekipu spustili u donji dom tabele Lige 1, da bi se narednog dana predomislio, odlučio da nekadašnjem defanzivcu Parme, Peruđe i Intera da još jednu šansu, ali posle poraza od Botošanija (0:2) u subotu razlaz je bio neminovan.

Izabrane vesti

Radinović, koji se u Partizanu dokazao kao pomoćnik Aleksandru Stanojeviću i Avramu Grantu u šampionskim sezonama (2010, 2011, 2012) već je stigao u Pjatru Neamt, mali grad na severoistoku Rumunije, bliu granice sa Moldavijom. Na klupi novog kluba debitovaće u ponedeljak na svom terenu protiv Petrolula, koji se bori za plasman u Evropu.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vanja RadinovićRumunijaLiga 1EvropaČahlaul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara