""
""

Venger: Pravedno! Dule, možeš da budeš ponosan na sina…

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.11.17. | 23:59

“Zvezda može da bude veoma ponosna na svoju igru večeras. Nije mnogo evropskih klubova došlo ovde, a da ne primi gol”, rekao Arsenalov Profesor posle meča

Imao je sreće Arsenal u Beogradu da pobedi iako je Zvezda više zaslužila trijumf. Večeras je srpski tim pružio još bolje izdanje, imao je i Arsenal svoje šanse, a po mišljenju Arsena Vengera - konačan ishod je pravedan!

Izabrane vesti

Arsenalov starteg je posle meča imao samo reči hvale za izdanje Crvene zvezde.
“Zvezda je igrala dobro, imala svoje šanse i mislim da je nerešen rezultat najpravedniji. Zvezda može da bude veoma ponosna na svoju igru večeras. Nije mnogo evropskih klubova došlo ovde, a da ne primi gol. Igrali su visok tempo i bili opasni iz prekida”, rekao je Venger.

Malo je nedostajalo da junak meč bude Vujadin Savić čiji šut glavom je golman Mejsi jedva zaustavio uz pomoć prečke. Nije ponovio podvig slavnog kojeg poznaje i Venger.
“Dušan Savić mi je prijatelj, sin mu takođe igra dobro fudbal. On je bio napadač, a sin mu je odbrambeni fudbaler. Može da bude ponosan na sina jer znam da je Dušan veliki navijač Zvezde”.

Arsenal se kvalifikovao, ali to ne znači da će spustiti gas u nastavku takmičenja protiv Kelna i BATE Borisova. Što može da raduje zvezdaše…
“Daćemo sve od sebe da pobedimo preostale dve utakmice, Zvezda to može da očekuje od nas”.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerArsenalDušan SavićLiga EvropeVujadin Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara