""
""

Vojvodina se ne zaustavlja: I Lakićević stigao u Novi Sad

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.06.15. | 10:05

Pre Lakićevića, novosadski klub je u ovom prelaznom roku doveo Marka Zoćevića, Aleksandra Stojisavljevića, Aleksandra Paločevića, Miljana Mrdakovića i Šaleta Kordića

Fudbalski klub Vojvodina nastavlja sa dovođenjem pojačanja za novu sezonu. Poslednji u nizu novajlija je Ivan Lakićević doskorašnji fudbaler Donjeg Srema koji je ispao iz Superlige.
“Od danas sam i zvanično igrač fudbalskog kluba Vojvodina, veliki korak napred u mojoj karijeri i velika mi je čast što sam postao član velikog kluba. Hvala mojoj porodici koja je tu uz mene od samog početka i koja veruje u mene od prvog dana, hvala vam za nesebičnu podršku, uvek ste mi govorili da se svaki rad i trud isplati...volim vas puno“, napisao je 23-godišnji desni bek.

Izabrane vesti

Lakićević je prve fudbalske korake napravio u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a za ekipu Donjeg Srema je od 2011. godine do danas odigrao 85 utakmica i postigao dva gola.

Pre Lakićevića, novosadski klub je u ovom prelaznom roku doveo Marka Zoćevića, Aleksandra Stojisavljevića, Aleksandra Paločevića, Miljana Mrdakovića i Šaleta Kordića.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaIvan Lakićevićdonji srem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara