""
""

Vujaklija: Mogao sam da postignem još neki...

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.17. | 21:12

"Ali šef je odlučio da me izvede ranije iz igre", kaže golgeter srpskog šampiona

Prvi put startnih 11 i odmah dva gola! Srđan Vujaklija je maksimalno iskoristio šansu u crvno-belom dresu i pokazao da na njega stručni štab srpskog šampiona može ozbiljno da računa u finišu sezone.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvotimac Borca iz Čačka prvenac je postigao već u drugom minutu, dok je odlučujući gol na meču stigao u 58, samo četiri minuta nakon izjednačenja Subotičana.
"Ovo mi je bio prvi put da se nađem u startnoj postavi Crvene zvezde. Postigao sam dva gola i mislim da sam na najbolji mogući način iskoristio priliku. Možda sam mogao da postignem i još neki, ali šef je odlučio da me izvede iz igre ranije. Mislim da je publika imala šta da vidi, svih 90 minuta se igralo dobro. Ovo su veoma važna tri boda u borbi za titulu", rekao je Vujaklija.

Violina na uvce Delija: Zvezda solističkim koncertom Vujaklije srušila Spartak

Za svakog napadača je ohrabrujuće kada na pravi način iskoristi pružene minute.
"Za moju psihu je bilo najbitnije da što pre dam gol, i zbog toga mi je rani gol došao kao kec na desetku. Posle smo primili nezgodan gol, i iskreno, nisam očekivao da ćemo odmah da uzvratimo. Međutim, Kanga me je dobro pronašao i uspeo sam po drugi put da se upišem u strelce. Golovi mi mnogo znače. Nadam se da ću početi i u Kupu i da ću nastaviti seriju. Golove posvećujem svojoj porodici koja mi je uvek velika podrška", dodao je Vujaklija.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSrđan VujaklijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara